خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 15:12
منابع خبری از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک دستگاه موتورسیکلت در جنوب لبنان خبر دادند.
لبنان،صهيونيستي،ارتش،رژيم،هدف،قرار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه با نقض مجدد آتش‌بس و تمامیت ارضی لبنان بار دیگر یک دستگاه موتور سیکلت را در شهرک «الشهابیه» واقع در جنوب لبنان هدف قرار داد.
شبکه خبری المنار لبنان گزارش داد که یک فروند پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی با دو راکت یک دستگاه موتور سیکلت را در شهرک الشهابیه هدف قرار داد.
برخی منابع از شهادت یک نفر در این حمله تروریستی خبر داده‌اند ولی تاکنون وزارت بهداشت لبنان بیانیه‌ای درباره تلفات احتمالی این حمله تروریستی صادر نکرده است.
این حملات در حالی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی در سایه انفعال و سکوت دولت لبنان و همدستی بین‌المللی از جمله کمیته ناظر بر اجرای آتش‌بس که فرانسه و آمریکا اعضای اصلی آن هستند، همچنان به نقض مکرر این توافق و قطعنامه 1701 ادامه می‌دهد و تجاوزات خود را تا سرحد هدف قرار دادن نیروهای ارتش لبنان هم گسترش داده است.
انتهای پیام/