خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۳ شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 14:12
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف ۳ فروند شناور با کشف بیش از ۱۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی استان بوشهر خبر داد.
سوخت،قاچاق،استان،مرزباني،بوشهر،مرزهاي،خسروي

به گزارش مشرق، سردار عبدالله خسروی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه جدی و مستمر با قاچاقچیان سوخت، مرزبانان با تشدید گشت‌های دریایی و با مشاهده رفتار و رصد اطلاعاتی شناوران موفق شدند سه فروند شناور حامل سوخت قاچاق در مرزهای آبی استان شناسایی و توقیف کنند.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر با اشاره به اینکه قاچاق سوخت خط قرمز مرزبانی استان بوشهر خواهد بود، تصریح کرد: در بازرسی دقیق از شناوران مقدار ۱۶۱ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۷۱ میلیارد ریال کشف شد.
سردار خسروی با بیان اینکه ۱۱ نفر متهم دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: قاچاق سوخت یکی از معضلات پیچیده، عمیق و زخم کهنه‌ای است که بر اقتصاد ایران به جا مانده است.
وی با بیان اینکه پیشگیری و مقابله با معضل قاچاق با وفاق و همدلی و با وحدت کلمه همه نهادها امکانپذیر است، خاطرنشان کرد: مرزبانی استان بوشهر با ادامه این روند و با اجرای اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی هدفمند محیط دریا و مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران در مرزهای خلیج فارس روزبه‌روز برای قاچاقچیان سوخت ناامن‌تر خواهد کرد.