کشف 300 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در یکی از رستورانهای زاهدان - تسنیم
در جریان بازدید میدانی کارشناسان دامپزشکی، بیش از 300 کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانی در زاهدان کشف، توقیف و امحاء شد.

علیرضا سرگزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان سیستان و بلوچستان، کارشناسان دامپزشکی شهرستان زاهدان موفق به کشف و ضبط 319 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد از داخل فریزرهای یکی از رستورانهای سنتی این شهر شدند.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان افزود: گوشتهای کشفشده شامل ران، سینه و آلایش مرغ بوده که بهصورت گرم و بستهبندیشده، در شرایطی کاملاً غیربهداشتی و در دمای غیرمجاز نگهداری میشد.
بررسی کارشناسی نشان داد بخشی از این اقلام دارای تاریخ مصرف منقضی و بخشی دیگر نیز دچار فساد فیزیکی شامل تغییر رنگ، بوی نامطبوع و بافت نامناسب بودند.
وی ادامه داد: پس از مستندسازی کامل تخلفات و طی هماهنگی با مقام قضائی، محموله کشفشده طی صورتجلسهای رسمی در حضور نمایندگان دامپزشکی، مرکز بهداشت و دستگاه قضایی، معدومسازی شد و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
سرگزی ضمن هشدار به صاحبان رستورانها، فروشگاههای مواد پروتئینی و مراکز عرضه، تأکید کرد: رعایت زنجیره سرد در نگهداری مواد خام دامی الزامی است.
گوشت تازه باید در دمای یخچال(0 تا 4 درجه سانتیگراد) و گوشت منجمد در فریزر(زیر منفی 18 درجه) در مدت زمان معین برابر ضوابط بهداشتی دامپزشکی نگهداری شود.
کنترل مستمر تاریخ تولید، انقضا و شرایط فیزیکی فرآوردهها برعهده مدیران مجموعه است.
هرگونه تغییر رنگ، بو یا بافت در گوشت، نشانه فساد است و مصرف آن میتواند منجر به مسمومیت غذایی و بیماریهای گوارشی شود.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان افزود: نگهداری گوشت در تجهیزات فاقد کنترل دما، یا استفاده از فرآوردههای فاسد در تهیه غذا، تخلف محسوب شده و با متخلفان طبق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.
بازرسیهای مستمر، سرزده و بدون وقفه از مراکز عرضه، سردخانهها، رستورانها و واحدهای فرآوری ادامه دارد و سلامت سفره مردم، خط قرمز این مجموعه است.
شهروندان میتوانند هرگونه مشاهده یا گزارش تخلف بهداشتی را از طریق سامانه مردمی 1512 اطلاع دهند.
انتهای پیام/