خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال دانش کاربردی به کشاورزان راه نجات کشاورزی است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 13:18
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی بر اهمیت نقش مراکز تحقیقاتی در ارتقاء دانش و حل مسائل کشاورزی کشور تأکید کرد و گفت: انتقال دانش کاربردی به کشاورزان، راه نجات کشاورزی استان است.
كشاورزي،تحقيقات،تحقيقاتي،آموزش،مركزي،منابع،مركز،دانش،استان،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، غلامرضا گودرزی، رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت‌های گسترده این سازمان در حوزه تولید دانش فنی، گفت: بخش قابل توجهی از فعالیت‌ های مراکز تحقیقاتی، در راستای تولید و نصب دانش در عرصه کشاورزی است.
وی افزود: مراکز تحقیقاتی باید به بستری برای توسعه و نشر دانش تبدیل شوند تا بتوانیم نتایج علمی را به صورت ملموس به بهره‌برداران منتقل کنیم.
تنها با این رویکرد است که می‌توان به توسعه پایدار در بخش کشاورزی دست یافت.
گودرزی تصریح کرد: مرکز تحقیقات در استان مرکزی از طریق ایستگاه‌های تحقیقاتی زیرمجموعه از جمله ایستگاه تحقیقات و آموزش انار و ایستگاه تحقیقات آبخوان‌داری زرندیه، در تعامل نزدیک با کشاورزان و کارشناسان محلی است تا آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی را در اختیار بهره‌برداران قرار دهد.
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی ادامه داد: این اقدامات در قالب هفت بخش تخصصی تحقیقاتی دنبال می‌شود که از جمله آن می‌توان به تحقیقات مربوط به بیابان‌زدایی، شناسایی و کشت گیاهان دارویی، سیستم‌های نوین آبیاری، مکانیزاسیون کشاورزی، کشت گلخانه‌ای، مدیریت منابع آب و کنترل فرسایش اشاره کرد.
وی عنوان کرد: امیدواریم با اجرای طرح‌ها و پروژه‌های متنوع در ایستگاه‌های تحقیقاتی سراسر کشور، بتوانیم نقشی مؤثر در حل مشکلات بخش کشاورزی و ارتقاء بهره‌وری ایفا کنیم.
در همین راستا، از نظرات و تجربیات کارشناسان و کشاورزان نیز استقبال می‌کنیم و آمادگی داریم تا از پیشنهادات آن‌ها در راستای بهبود عملکرد بهره بگیریم.
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی با اشاره به اهمیت استمرار ارتباط بین مراکز تحقیقاتی و بهره‌برداران بخش کشاورزی اظهار کرد: این دیدارها نباید محدود به یک روز و یک مناسبت باشند.
چراکه هدف ما ایجاد ارتباطی مستمر و پایدار میان محققان، کارشناسان اجرایی و بهره‌برداران است تا بستر مناسبی برای انتقال ملموس و کاربردی دانش فراهم شود.
به گزارش تسنیم، مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، همزمان در سراسر کشور، به منظور بررسی راهکارهای مؤثر جهت تقویت ارتباط بین بخش تحقیق و اجرا در کشاورزی برگزار شد.
انتهای پیام/711/