خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد دمای ۵۰ ساله شکسته شد؛ هشدار سیلاب و سرمازدگی در ۲ استان

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 12:23
کارشناس هواشناسی با اشاره به خنکی بی‌سابقه هوا در تهران، گفت: دمای امروز پایتخت با ۱۵.۵ درجه، تنها نیم درجه با رکورد ثبت‌شده در سال ۱۳۵۵ فاصله داشت.
كشور،ارتفاعات،اصغري،هواشناسي،سمنان،باد،خراسان،كارشناس،درجه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اصغری کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وضعیت جوی کشور، اظهار کرد: امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد) هوای نسبتاً خنک در تهران پیش‌بینی می‌شود که کمترین دمای ثبت‌شده در پایتخت ۱۵.۵ درجه سانتی‌گراد بوده و تنها نیم درجه با رکورد کمینه دما در چنین روزی از سال ۱۳۵۵ فاصله دارد.
وی با اشاره به تداوم روند خنکی هوا طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده، افزود: احتمال وقوع سرمازدگی شبانه در نواحی شمال‌شرق کشور و ارتفاعات البرز وجود دارد و لازم است اقدامات پیشگیرانه در این خصوص مد نظر قرار گیرد.
اصغری با هشدار نسبت به بارش‌های شدید در برخی استان‌ها، خاطرنشان کرد: شدت بارندگی در استان‌هایی مانند خراسان شمالی و خراسان رضوی به‌ویژه در شهرهایی نظیر مشهد، نیشابور، سبزوار، تربت‌حیدریه، بجنورد و شیروان قابل توجه خواهد بود.
همچنین احتمال وقوع سیلاب و صاعقه در این مناطق وجود دارد.
وی ادامه داد: تقویت بارش‌ها در ارتفاعات استان مازندران، رینه، بلده و پل سفید نیز پیش‌بینی می‌شود.
همچنین ارتفاعات استان سمنان و تهران نیز با شرایط مشابهی مواجه خواهند بود.
این کارشناس هواشناسی درباره وضعیت باد در ساعات بعدازظهر گفت: وزش باد پدیده غالب در مناطق مرکزی و جنوب شرقی کشور خواهد بود.
این پدیده در استان‌هایی همچون سمنان، اصفهان، سیستان و بلوچستان و کرمان می‌تواند منجر به خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و طوفان شن شود.