خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌بهره بودن از آب ما را از آبادانی و تمدن دور می‌کند

مهر | سیاسی | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 11:12
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بی‌بهره بودن از آب ما را از آبادانی و تمدن دور می‌کند.
آب،مديريت،سليماني،سردار،اشاره،كوير،حيات

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در همایش ملی آبخیز تا جالیز که صبح امروز در مرکز همایش‌های شهید ابومهدی المهندس برگزار شد، به اهمیت مدیریت آب و تأثیر آن بر تمدن‌ها اشاره کرد.
سردار سلیمانی با بیان اینکه کویر مرکزی و کویر لوط در گذشته دارای آب و حیات بوده‌اند، گفت: این مناطق در دوران‌های گذشته به دلیل وجود آب، محل تجارت و مراودات اقتصادی بین تمدن‌ها بودند.
اما امروز هیچ نشانی از حیات در این کویرها مشاهده نمی‌شود.
وی افزود: آثار آبادانی در حاشیه کویر وجود دارد، اما در مرکز آن هیچ اثری از حیات باقی نمانده است.
وی با اشاره به نقش آب در شکل‌گیری تمدن‌ها گفت: تمدن‌ها همواره در کنار منابع آبی شکل گرفته‌اند.
بی‌بهره بودن از آب ما را از آبادانی و تمدن دور می‌کند.
سردار سلیمانی با تأکید بر اهمیت مدیریت آب در ایران، به نظریه‌هایی که ارتباط بین استبداد و مدیریت آب را بررسی می‌کنند، اشاره کرد و گفت: مدیریت آب در تاریخ ایران از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید به آن توجه ویژه‌ای شود.
وی همچنین به نیاز به استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت آب اشاره کرد و گفت: طرح آبخیز تا جالیز به عنوان یک مدیریت نوین آب در کشور مطرح شده و باید با همکاری وزارت کشاورزی و مجلس شورای اسلامی عملیاتی شود.
سردار سلیمانی خواستار توجه رسانه‌ها به موضوع مدیریت آب شد و تأکید کرد: باید هر ساله ظرفیت‌های قابل مدیریت آب را بررسی و مطرح کنیم تا بتوانیم از این منابع به بهترین نحو استفاده کنیم.
ادامه دارد...