خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشت با افزایش دستفروشان با چالش ساماندهی شهری مواجه است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 10:34
رشت- رئیس شورای شهر رشت ضمن ابراز گلایه از رشد روزافزون دستفروشان و نارضایتی مردم و کسبه در این شهر گفت: همکاری میان شهرداری و نیروی انتظامی می تواند این مسئله را ساماندهی کند.
شورا،رشت،شهر،دستي،جايگاه،تاكيد،شهرداري،اشاره،كسبه،معبر،تفكيك ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین واثق کارگرنیا صبح یکشنبه در یکصد و هفتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر رشت ضمن گرامیداشت عید سعید قربان اظهار کرد: رشت یکی از خواستگاه‌های مهم هنر و صنایع دستی بومی است.
انواع ظرف‌های میناکاری، رشتی دوزی و دیگر هنرهای دستی، نمادی از خلاقیت زنان و مردان این منطقه بوده که نسل به نسل منتقل شده است.
وی افزود: ثبت جهانی صنایع دستی رشت در یونسکو گامی مؤثر است و امیدواریم هرچه سریع‌تر این مهم تحقق یابد.
کارگرنیا با اشاره به جایگاه حضرت علی (ع) به عنوان الگویی بی‌نظیر برای بشریت، خواستار گسترش آذین‌بندی معابر، کمک به کاروان‌های شادی، اطعام غدیر و ایجاد شور و شعف در سطح شهر شد.
وی همچنین به افزایش روزافزون دستفروشان، گاری‌های کبابی و ون‌کافه‌ها اشاره کرد و گفت: این موضوع موجب نارضایتی مردم و کسبه شده است.
در این راستا طرحی برای ساماندهی ون‌کافه‌ها ارائه شده که امروز مورد بررسی قرار می‌گیرد.
رئیس شورای شهر رشت با تأکید بر اینکه اقتصاد شهر بر کسب و کار این کسبه استوار است، افزود: گسترش بدون کنترل این فعالیت‌ها مشکلات زیست‌محیطی به دنبال دارد که شهرداری موظف به انجام وظایف قانونی خود در این زمینه است.
کارگرنیا تصریح کرد: شهرداری باید با همکاری دستگاه‌های قضائی و انتظامی، تمامی توان خود را برای ساماندهی این مسائل به کار گیرد.
وی خواستار افزایش و تقویت نیروهای سد معبر شد و با اشاره به قرارداد همکاری با پلیس گفت: نیروی انتظامی باید در زمینه مقابله با سد معبر و ساخت و سازهای غیرمجاز به شهرداری کمک کند.
کارگرنیا با تاکید بر تفکیک جایگاه حقیقی و حقوقی خود در شورا گفت: همه ما یک جایگاه حقیقی و حقوقی داریم و مسائل از همین جا منعکس می‌شود و نظراتی که خارج از چرخه شورا و بیرون از جلسات مطرح می‌شود، به بدنه شورا ارتباطی ندارد و نباید آنها را به عنوان نظر رسمی شورا تلقی کرد.
وی بر اهمیت حفظ وحدت و هماهنگی در شورا تاکید کرد و از اصحاب رسانه خواست تفکیک دقیق دیدگاه‌های شخصی از مواضع رسمی شورا تاکید کرد.