تاج خطاب به ملیپوشان: برای جامجهانی به تحریم و ندادن ویزا فکر نکنید
رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی پوشان تاکید کرد که هیچکس نباید به مسائل حاشیه ای برای حضور در جام جهانی فکر کند چرا که رسیدگی به این موارد جزو وظایف فدراسیون است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج در جمع ملی پوشان فوتبال گفت: ما در فدراسیون ۱۷ تیم ملی داریم که باید بتوانیم برای برای همه اینها امکانات و شرایط حضور در رویدادها و مسابقات بین المللی را فراهم کنیم که کار سخت و دشواری است.
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این که ارزیابی اش از شرایط تیم ملی مثبت است به دیدار روز ۲۰ خرداد برابر کره شمالی اشاره کرد و گفت: امیدوارم ملی پوشان این دیدار را با پیروزی به پایان برسانند و شادی را به مردم ایران هدیه کنند.
وی تاکید کرد: برای حضور تیم ملی در جام جهانی تلاش خواهیم کرد بهترین شرایط را فراهم کنیم.
اطمینان داشته باشید که هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد و مواردی که در فضای مجازی منتشر می شود خیلی اهمیت ندارد.
مهدی تاج ادامه داد: این که گفته می شود تحریم هستیم و ویزا نمی دهند را توجه نکنید و هیچکس نباید به این مسایل فکر کند.
فدراسیون فوتبال وظیفه دارد این موارد را پیگیری کند و ملی پوشان اصلا نباید نگران پشتیبانی باشند.