خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده شهید قاضی باقری خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 08:54
رئیس کل دادگستری استان فارس از شناسایی و دستگیری دو متهم اصلی پرونده شهادت قاضی احسان باقری در شیراز خبر داد و گفت: این پرونده به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.
استان،پرونده،دادگستري،متهم،فارس،رئيس،متهمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایی‌نسب، رئیس کل دادگستری استان فارس، اظهار کرد: در پی شهادت قاضی احسان باقری و با صدور دستور ویژه رئیس قوه قضائیه، دستگاه‌های اطلاعاتی استان با نظارت دادستان مرکز استان و همکاری حفاظت دادگستری، عملیات شناسایی و دستگیری متهمان را به‌صورت فوری آغاز کردند.
وی افزود: با تلاش نیروهای اطلاعاتی و انتظامی، دو متهم این پرونده عصر امروز در شیراز شناسایی و دستگیر شدند.
هنگام دستگیری، متهمان در برابر مأموران مقاومت کردند که در نتیجه آن، هر دو متهم به‌صورت جزئی مصدوم و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به اینکه تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد، تاکید کرد: هر دو متهم اهل استان فارس هستند و یکی از آنها دارای سابقه کیفری است.
وی گفت :جزئیات بیشتر این پرونده پس از تکمیل روند بازجویی و تحقیقات اعلام خواهد شد.
رجایی‌نسب تأکید کرد: رسیدگی به این پرونده با قاطعیت، خارج از نوبت و در سریع‌ترین زمان ممکن در دستور کار دستگاه قضایی استان قرار گرفته و بی‌تردید عوامل این اقدام جنایت‌کارانه به سزای اعمال خود خواهند رسید.
انتهای پیام/424/