خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت ناجوانمردانه دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین و برادرش در حمله اسرائیل

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 00:06
جنبش مجاهدین فلسطین از شهادت دبیرکل این جنبش به همراه برادرش در حمله اسرائیل به غزه خبر داد.
فلسطين،ابو،جنبش،مقاومت،شريعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، کمیته مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای تأیید کرد: با نهایت اندوه و افتخار، خبر شهادت فرمانده بزرگ جهادی، اسعد عطیه ابو شریعه (ملقب به ابوالشیخ)، دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین و یکی از برجسته‌ترین رهبران ملی، اسلامی و جهادی را اعلام می‌کنیم.
همچنین، برادر ایشان، فرمانده مجاهد، احمد عطیه ابو شریعه (ملقب به ابو فلسطین)، عضو دبیرخانه جنبش مجاهدین نیز در این جنایت تروریستی به شهادت رسید.
در ادامه این بیانیه آمده است: جنایت‌های رو به افزایش دشمن، از جمله این ترورهای بزدلانه، تلاش‌های مذبوحانه‌ای برای تحمیل اراده خود بر ملت ماست، اما این اقدامات هرگز موفق نخواهند شد.
این جنبش مقاومت تأکید کرد: دشمن نمی‌تواند اراده ما را در هم بشکند، بلکه این جنایت‌ها شعله مقاومت را شعله‌ورتر و آتش خشم ما را عمیق‌تر خواهد کرد.