خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاه سیاسی و حزبی به فعالیت هنری زیبنده جامعه هنری استان قزوین نیست

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 15:18
قزوین - هنرمند قزوینی گفت: نگاه‌های سیاست‌زده و جناحی به فرهنگ و هنر در استان بدون شک زیبنده جامعه هنری استان قزوین نیست.
هنري،نگاه،هنر،استان،سياسي،قزوين،عرصه،سياست

عماد عاملی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه متولیان سیاست در کشور و استان قزوین نباید از دریچه سیاست به هنر و فعالیت‌های هنری نگاه کنند، اظهار کرد: بدون شک نگاه سیاسی به عرصه هنر کار غلطی است؛ اما اشتباه بزرگ‌تر سیاسی بازی در این عرصه است.
وی افزود: نگاه سیاسی به عرصه هنر باعث دورشدن هنرمندان واقعی از این عرصه و پرهیز از حضور شایسته‌ها در مسیر تولید محتوای فاخر هنری و فرهنگی خواهد شد.
این هنرمند قزوینی با بیان اینکه اهالی هنر زیبایی را می‌بینند و از دریچه هنر به اجتماع نگاه می‌کنند، تأکید کرد: نگاه‌های سیاست‌زده و جناحی به فرهنگ و هنر در استان بدون شک زیبنده جامعه هنری استان قزوین نیست.
وی با بیان اینکه احساس من این است که این نگاه‌ها کم شده و شرایط استان بهتر شده است، تصریح کرد: همچنان شاهد این هستیم که در برخی عرصه‌های هنری تنها از افرادی خاص و معدود استفاده می‌شود.
عاملی تصریح کرد: نگاه‌های بسته و محدود به فعالان هنری و استفاده از یک طیف خاص و تعدادی معدود از افراد باعث دلسردی برخی از هنرمندان در رشته‌های هنری شده است.
وی افزود: نباید به واسطه اسم برخی نهادها و مغایر بودن دیدگاه‌های احتمالی به آنها هجمه شود، تأکید کرد: ندیدن مجموعه‌های هنری پویا در استان تنها به واسطه برخی نگاه‌های اشتباه سیاسی به سود جامعه هنری نیست.
این هنرمند قزوینی بیان کرد: امروز دستگاه‌هایی همچون حوزه هنری نشان داده‌اند می‌توان بدون نگاه سیاسی و با دیدگاهی به‌دور از سیاست فعالیت‌های خوبی انجام داد.
وی با بیان اینکه حوزه هنری بدون نگاه سیاسی به دنبال فعالیت هنری فاخر در استان قزوین است، عنوان کرد: حوزه هنری یک نهاد انقلابی حرفه‌ای و باعث افتخار قزوین است و نگاه سیاسی به آن زیبنده استان نیست.
عاملی در پایان با اشاره به جمله مقام معظم رهبری در رابطه با اینکه «هیچ اندیشه و تفکری تا در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست»، یادآور شد: اگر اهل سیاست به معنا واقعی این حرف را درک کنند و از این زاویه به اجتماع نگاه کنند خیلی از مشکلات جامعه هنری رفع می‌شود.