خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت ارتباطات هوایی میان شمال و جنوب کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 17 خرداد 1404 - 15:18
همزمان راه اندازی مسیر جدید هوایی در مسیر‌های تهران - رشت - شیراز شاهد تقویت ارتباطات هوایی میان شمال و جنوب کشور خواهیم بود.
پروازي،مسيرهاي،هواپيمايي،هوايي،كشور،رشت،پرواز

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - همزمان با توجه افزایش میزان تقاضا در مسیرهای پروازی و همچنین با توجه به دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشور مبنی بر ایجاد مسیرهای پروازی جدید خط جدید پروازی در مسیر تهران- رشت- شیراز راه اندازی شده است که زمینه ساز ایجاد تسهیل در تردد مسافران شده است.
طبق اعلام حسین پور فرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر افزایش میزان صندلی پرواز و رایزنی با شرکت های هواپیمایی مبنی بر ایجاد مسیرهای جدید پروازی در مسیرهای که تقاضا وجود دارد برخی از شرکت های هواپیمایی در این زمینه ورود کرده و اقدام به ورود ناوگان جدید برای مسیرهای پر تقاضا کرده اند.
در همین راستا مسیر جدید تهران - رشت - شیراز و بالعکس به منظور توسعه شبکه پروازی و تقویت ارتباطات هوایی میان شمال و جنوب کشور راه‌اندازی شد.
‌ گفتنی است نخستین پرواز این مسیر در فرودگاه سردار جنگل رشت با مراسم نمادین «واترسالوت» و استقبال رسمی مسئولان فرودگاه همراه بود، این پرواز هر هفته در روزهای دوشنبه و چهارشنبه انجام خواهد شد.
افزایش تعداد ناوگان هوایی و مسیرهای جدید پروازی از جمله اقدامات در حوزه تقویت صنعت هوایی کشور به شمار می رود که می تواند زمینه را برای بهبود وضعیت صنعت هوایی کشور فراهم کند.