خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتاقک گلی آماده اکران شد؛ روایتی عاشقانه از عملیات مرصاد

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 17 خرداد 1404 - 15:12
فیلم سینمایی «اتاقک گلی» روایتی عاشقانه از عملیات مرصاد است که پس از دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی، در آستانه اکران عمومی قرار گرفت.
فيلم،اتاقك،گلي،سينمايي،منافقين،رزمندگان،اكران،پروانه،سعيد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری و تهیه‌کنندگی داوود صبوری، پس از دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی، در آستانه اکران عمومی قرار گرفت.
این فیلم محصول مشترک موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران است و با نگاهی مستند به عملیات مرصاد در سال 1367، مقاومت رزمندگان لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) در برابر تهاجم گروهک منافقین را به تصویر می‌کشد.
بر اساس داستان فیلم، گروهی از رزمندگان برای دفاع از ساکنان روستای شیان از توابع استان کردستان، که گرفتار حمله منافقین شده‌اند، عازم منطقه می‌شوند.
فیلمنامه این اثر را پدرام کریمی نوشته که در بستری عاشقانه و انسانی روایت می‌شود.
اتاقک گلی در چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضوری موفق داشت و سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیأت داوران، بهترین فیلم مقاومت، بهترین فیلم اول و جایزه ویژه آرمان (ویژه شهردار تهران) عناوینی بود که این فیلم در این دوره از جشنواره کسب کرد.
بازیگرانی چون تورج الوند، آناهیتا افشار، تینو صالحی، فریدون حامدی، هادی شیخ‌الاسلامی، سعید دشتی و سعید زارعی در این اثر سینمایی نقش‌آفرینی کرده‌اند.
با دریافت پروانه نمایش، انتظار می‌رود «اتاقک گلی» به‌زودی در سینماهای سراسر کشور اکران شود.
انتهای پیام/