خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دست‌هایی در کار است تا سیستان و بلوچستان را عقب نگه دارند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 14:53
در استان ظرفیت های فراوانی وجود دارد که متأسفانه بخشی از آن ها به دلیل موانع خودساخته و برخی خودتحریمی ها مغفول مانده اند و برخی از این موانع ناشی از بی تدبیری ها یا دخالت هایی است که مانع بهره برداری از این ظرفیت ها شده اند.
استان،عيد،بلوچستان،ايجاد،سيستان،مسير،ديدار،قربان،زاهدان،استا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، به مناسبت عید سعید قربان منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان، به همراه جمعی از معاونان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان با آیت‌الله محامی دیدار و گفت‌وگو کردند.
آیت‌الله مصطفی محامی در این دیدار ضمن عرض تبریک به مناسبت عید قربان، این عید را عید بزرگ امت اسلامی توصیف کرد و اظهار داشت: طبق روایات، این عید از شعائر پیامبر اکرم (ص) است و نشانه عظمت شأن ایشان محسوب می‌شود که خداوند متعال آن را برای امت اسلامی مقرر فرموده است.
امام جمعه زاهدان با قدردانی از حضور مسئولان، گفت: در استان ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که متأسفانه بخشی از آن‌ها به دلیل موانع خودساخته و برخی خودتحریمی‌ها مغفول مانده‌اند و برخی از این موانع ناشی از بی‌تدبیری‌ها یا دخالت‌هایی است که مانع بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها شده‌اند.
آیت‌الله محامی بیان داشت: برخی از این موانع ممکن است ناشی از بی تدبیری یا بی‌توجهی باشد و برخی نیز ناشی از دست‌هایی درکار برای عقب نگه داشتن استان است تا خودشان بهره‌مند شوند و به عبادت دیگر نافیاهایی وجود دارند که نمی‌گذارند دیگران وارد عرصه شوند و از سفره‌ای خداوند برای مردم گسترانده بهره ببرند ک باید قالب‌ها و ساختارهای محدودکننده را شکست و با ریسک‌پذیری، از ظرفیت‌های موجود استفاده کرد.
وی با تأکید بر لزوم بررسی مقررات موجود و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی، خواستار جلوگیری از دخالت سلیقه‌های شخصی و گروهی در مسیر توسعه استان شد و افزود: در مواردی که مقررات کشوری قدیمی و نامتناسب با شرایط استان هستند، می‌توان از طریق شورای برنامه‌ریزی و شورای راهبردی استان پیشنهادهای اصلاحی تصویب شود و مسئولان استان در یک جبهه واحد از برنامه‌های اجرایی حمایت کنند و همزمان نیز پیگیر اصلاح قوانین در سطح ملی باشند.
آیت‌الله محامی با بیان اینکه شرایط اقتصادی و معیشتی مردم استان دشوار است، تصریح کرد: باید تلاش شبانه‌روزی صورت گیرد تا گشایشی در زندگی مردم ایجاد شود و مردم تغییر را احساس کنند.
وی با اشاره به امیدی که با تشکیل دولت جدید و انتصاب استاندار بومی در استان ایجاد شده است، هشدار داد: اگر این فرصت به اقدام عملی منجر نشود، می‌تواند به یأس تبدیل شود.
امام جمعه زاهدان گفت: متأسفانه در استان فضای نقد منفی غیر منصفانه زیاد است و برخی بدون توجه به واقعیت‌ها به بیان نظرات منفی می‌پردازند‌ اما نباید اجازه داد این فضا تبدیل به مانعی در مسیر پیشرفت شود.
آیت‌الله محامی درباره موضوعاتی مانند ساماندهی سوخت و بازارچه‌های مرزی گفت: موارد زیادی می‌توان فهرست کرد که اگر با کارشناسی دقیق انجام و اجرایی شوند، در حد ممکن با جلوگیری از آسیب‌ها، می‌توانند تحولی در زندگی مردم ایجاد کنند.
وی گفت: در وضعیت کنونی مردم، به‌ویژه جوانان، به سمت مشاغل کاذب سوق پیدا می‌کنند و وقتی فردی به سمت شغل کاذب رفت، برگرداندنش سخت می‌شود.
وی در ادامه گفت: متأسفانه فرهنگ کار هم در سیستان و هم در بلوچستان آسیب دیده است و در بلوچستان هم چنین وضعیتی حاکم است و باید دقت داشته باشیم که اگر فرهنگ کار آسیب ببیند، اصلاح آن بسیار سخت خواهد بود راهکار اصلی ایجاد شغل، هدایت مردم و تبیین مناسب است و هر گامی که برداشته می‌شود، اگر به‌خوبی تبلیغ شود و مردم در جریان قرار بگیرند، دلگرم می‌شوند و مسیر توسعه را بهتر درک می‌کنند.
آیت‌الله محامی به موضوعاتی مانند تغییر الگوی کشت، توسعه گلخانه‌ها، صنایع تبدیلی، و نیز مباحث مطرح‌شده در دیدار با مسئولان ارشد کشور اشاره کرد و گفت: اگر پیگیری جدی و عملی در این زمینه‌ها صورت گیرد، تحولی در استان ایجاد می‌شود که هم دولت آقای پزشکیان را تثبیت می‌کند و هم عملکرد مثبتی از سوی شما به یادگار می‌ماند.
در ادامه این دیدار، منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان نیز ضمن تبریک عید قربان به نماینده ولی‌فقیه، از حمایت‌ها و همراهی‌های آیت‌الله محامی قدردانی کرد و گفت: از سعه‌صدر و پشتیبانی جنابعالی در مسائل مختلف استان سپاسگزارم
وی با اشاره به تلاش خود و همکارانش در دفاع از استان در نشست‌های مختلف، تصریح کرد: نیت ما خدمت به مردم استان است و امیدواریم این مسیر با حمایت و هم‌افزایی به نتایج مؤثر و ماندگاری منتهی شود.
انتهای پیام/