سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور هافبک پرسپولیس در باشگاه؛ تمدید قراداد به فردا موکول شد

مهر | ورزشی | شنبه، 17 خرداد 1404 - 14:53
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در ساختمان باشگاه پرسپولیس جلسه ای را برگزار کرد.
باشگاه،عمري،تمديد،پرسپوليس،قراردادش

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عمری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که فصل گذشته برای گذراندن دوران خدمت مقدس سربازی راهی ملوان شده بود پس از طی کردن دوران خدمت با توجه به قراردادی که با باشگاه پرسپولیس داشت، امروز در محل ساختمان این باشگاه حضور پیدا کرد تا جلسه‌ای را با مدیران برگزار کند.
عمری برای اصلاًح مفاد قرارداد خود امروز با پرسپولیسی‌ها جلسه داشت و تمدید قراردادش به فردا یکشنبه موکول شد تا فضل آینده با پیراهن این تیم در رقابت‌های لیگ برتر به میدان برود.
تاکنون مدیریت باشگاه پرسپولیس قرارداد میلاد سرلک، محمد خدابنده لو و مرتضی پورعلی گنجی را تمدید کرده است و عمری چهارمین بازیکنی خواهد بود که قراردادش با این باشگاه تمدید می‌شود.