خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی نمایشگاه عیدانه و صنایع‌دستی در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 14:18
یاسوج- نمایشگاه عیدانه و کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی در قالب طرح ملی «شمیم خدمت» در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد برپا شد
كهگيلويه،اوقاف،سنتي،نمايشگاه،فرهنگي،اجتماعي،شميم،بقاع،متبركه ...

به گزارش خبرگزاری مهر، یاسوج- نمایشگاه عیدانه و کاردر گاه‌های تولیدی صنایع دستی در قالب طرح ملی «شمیم خدمت» در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد برپا شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه با اشاره به اهمیت توانمندسازی بانوان در بستر بقاع متبرکه گفت: «طرح شمیم خدمت با رویکرد مهارت‌آموزی، اشتغال‌زایی و حمایت از اقشار کم‌برخوردار، در راستای تحقق نیات واقفان و توسعه عدالت اجتماعی اجرا می‌شود.
حجت‌الاسلام قاسم مومنی‌شاد از برپایی نمایشگاه عیدانه در محوطه امامزاده عبدالله (ع) یاسوج خبر داد و گفت: این نمایشگاه با همکاری هیأت امنای امامزاده، اداره اوقاف، مرکز افق و طرح شمیم خدمت از جمعه ۱۶ خرداد آغاز شده و تا سه شنبه ادامه دارد.
وی افزود: در این نمایشگاه، محصولات متنوعی از تولیدات بانوان کارآفرین در حوزه صنایع‌دستی همچون بافت‌های سنتی، سبدبافی، زیورآلات رزینی، عروسک‌سازی، رودوزی‌های تزئینی و چرم‌دوزی عرضه شده و در اختیار عموم مردم قرار گرفته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این غرفه‌ها به‌صورت رایگان و با هدف حمایت از تولیدکنندگان بومی در نظر گرفته شده‌اند.
وی تاکید کرد: همچنین در امامزاده آقا میر (ع) دهدشت، کارگاه‌های آموزشی و تولیدی صنایع‌دستی با مشارکت مرکز افق و اداره اوقاف شهرستان کهگیلویه راه‌اندازی شده است که این کارگاه‌ها به‌منظور ارتقای توانمندی بانوان هنرمند محلی و احیای هنرهای سنتی برپا می‌شوند.
وی گفت: در این مرکز، آموزش و تولید در رشته‌های گوناگون نظیر بافت‌های سنتی، رودوزی‌های بومی، هنرهای تزئینی، تولید پوشاک سنتی، صنایع چرمی و سبدبافی در حال انجام است و محصولات تولیدشده به‌صورت مستقیم به بازار محلی عرضه می‌شوند.
حجت الاسلام مؤمنی شاد افزود: از ابتدای امسال، تاکنون قریب به ۸۰۰ نفر از زنان و دختران در این کلاس‌ها در سراسر استان شرکت کرده‌اند که بسیاری از آنان به‌صورت تخصصی در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
وی ادامه داد: بقاع متبرکه امروز تنها مکان‌های زیارتی نیستند، بلکه به کانون‌های فعال فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تبدیل شده‌اند.
با اجرای چنین طرح‌هایی، زمینه اشتغال پایدار، تقویت هویت فرهنگی و خدمت‌رسانی مؤثر به مردم فراهم می‌شود.