خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سگ‌گردانی در کردستان ممنوع شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 13:13
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان دستور ممنوعیت سگ گردانی در سطح شهرهای استان را صادر کرد.
عمومي،كردستان،استان،شهروندان،دادستان،قضايي،برخورد،اقدام

محمد جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از ممنوعیت هر گونه سگ‌گردانی در سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: سگ‌گردانی تهدیدی علیه سلامت روانی و بهداشتی جامعه به حساب می‌آید و علاوه‌بر آلودگی‌های زیست‌محیطی و بهداشتی، به روح و روان شهروندان آسیب می‌رساند.
وی افزود: در راستای احیای حقوق عامه و توجه به دغدغه‌های به‌حق مردم، هرگونه سگ‌گردانی در سطح استان به ویژه شهر سنندج اعم از پارک‌ها، اماکن عمومی و وسایل نقلیه ممنوع است و با آن برخورد قانونی خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: البته از اواخر سال گذشته دادستانی به این پدیده در استان کردستان ورود کرده و پرونده‌های قضایی نیز در این راستا تشکیل شده اما با توجه به شکایت و نارضایتی شهروندان از سگ‌گردانی توسط برخی افراد، از امروز اقدامات قضایی تشدید و به مراجع ذی‌ربط دستور داده شده که نسبت به جمع‌آوری سگ‌گردانی در اماکن عمومی و وسایل نقلیه اقدام کنند.
وی گفت: دستگاه قضایی با همراهی نیروی انتظامی و طرح‌های اقدام به برخورد، نقاط و محل‌های آلودگی را در سطح شهر شناسایی کرده و به صورت جد نظارت خواهد کرد.
جباری با تأکید بر اینکه شهرداری با نصب تابلوهای ممنوعیت سگ‌گردانی در تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و معابر عمومی، نسبت به آگاهی‌بخشی و پیشگیری از این پدیده اقدام کند، عنوان کرد: دادستانی حمایت کامل خود را از اقدامات قانونی دستگاه‌های مسئول اعلام کرده و با هرگونه ترک فعل در این زمینه، برخورد خواهد کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان با اشاره به نقش مشارکتی شهروندان تصریح کرد: مردم کردستان نیز با مأموران انتظامی و عوامل مربوطه همکاری لازم را داشته باشند تا امنیت و آرامش روانی شهروندان بیش از پیش تأمین شود.
انتهای پیام/