خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ سه نفر در آب‌های چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 10:53
شهرکرد-رئیس مرکز اورژانس چهارمحال و بختیاری گفت: سه نفر براثر بی احتیاطی در آب‌های این استان جان خود را از دست دادند.
غرق،شدگي،چهارمحال،بختياري،پيشگيري،نفس،قطع

محمود شمسی پور دهکردی در گفتگو با خبرنگار مهر، از غرق شدن سه نفر در چهارمحال و بختیاری در ایام تعطیلا ت ۱۴ لغایت ۱۶ خرداد ماه سال جاری خبر داد.
وی افزود: شنا کردن در رودخانه‌ها، سدها و بندهای خاکی در استان چهارمحال و بختیاری بسیار مخاطره‌آمیز است.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: غرق شدگی سومین علت مرگ‌های ناشی از حوادث است و معمولاً بروز غرق شدگی‌ها در روزهای آخر هفته و در ماه‌های گرم سال شایع‌تر است و قربانیان غرق شدگی اکثراً کودکان و جوانان هستند.
شمسی‌پور عنوان کرد: دست و پا زدن و تقلا کردن، قرار گرفتن سر و صورت به مدت طولانی زیر آب، خم شدن سر به عقب، متورم شدن شکم به علت بلع آب، تنفس صدادار، تنگی نفس و قطع نفس، کاهش و قطع ضربان قلب، بیهوشی، کبودی یا رنگ پریدگی لب‌ها، صورت و پوست بدن، استفراغ، سرفه، از جمله نشانه‌های فرد غرق شده است.
وی اضافه کرد: غرق شدگی عامل بیش از ۲.۵ میلیون مرگ قابل پیشگیری در ۱۰ سال اخیر در دنیا است وغرق شدگی و مرگ و میرهای ناشی از آن به سادگی قابل پیشگیری است.