خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت های گردشگری در استان زنجان ضعیف است/ لزوم ساخت هتل ۵ ستاره

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 09:47
زنجان-مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: این استان در زیرساخت‌های گردشگری به‌ویژه هتل‌های درجه بالا ضعیف است و در حال حاضر هتل ۵ ستاره نداریم.
زنجان،گردشگري،استان،عنوان،نوروز،مذهبي،رويدادها،گردشگران،مقصد ...

سید میکائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اداره میراث فرهنگی، ستاد خدمات سفر است که به طول سال اختصاص دارد اما در تابستان و عید نوروز با توجه به حجم تعطیلات و مسافرت‌ها این ستاد فعال‌تر می‌شود.
وی با بیان اینکه موزه‌ها و مراکز گردشگری آمادگی بیشتر برای تعطیلات تابستان کسب خواهند کرد، یادآور شد: آمار گردشگران عید نوروز نشان داد که زنجان قبلاً محل گذر بوده اما الان به مقصد گردشگری تبدیل شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره اینکه استان از طریق سامانه‌ها، بروشورهای دیجیتالی، تابلوهای بین راهی و سایر موارد معرفی می‌شود، عنوان کرد: زنجان به عنوان شهر رویدادها شناخته شده و رتبه سوم در برگزاری رویدادها را به دست آورده است.
انتقاد از بسته بودن بازار تاریخی زنجان در ایام نوروز
وی با بیان اینکه استان زنجان ۲۴ رویداد ثبت شده در تقویم رویدادها دارد، ابراز کرد: امسال تاکنون سه مورد شامل تبخ ماهی، شاتوت و دمنوش‌ها را برگزار کردیم و سعی داریم خدمات بهتری برای مسافران داشته باشیم.
موسوی خاطرنشان کرد: عید نوروز مسافران زیادی به زنجان سفر کردند و استان زنجان رتبه ۱۲ از لحاظ ورود گردشگر را کسب کرد ولی متأسفانه بازار زنجان با وجود وجود آثار تاریخی و اینکه طولانی‌ترین بازار سرپوشیده است، بسته بود و باید این مورد برای سال‌های بعد بهبود یابد.
زنجان به عنوان یک مقصد گردشگری مذهبی محسوب می‌شود
وی با بیان اینکه زنجان با دارا بودن ظرفیت‌هایی مثل حسینیه اعظم و زینبیه اعظم و رسومات خاص به عنوان شهر مذهبی شناخته شده است، تصریح کرد: از این حیث سهم ۷ درصدی در تقویم ملی دارد و به عنوان یک مقصد گردشگری مذهبی محسوب می‌شود و با توجه به تقارن تابستان با ایام محرم تلاش داریم امکانات و زیرساخت‌های مناسب برای گردشگران این ایام فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه در زیرساخت‌های گردشگری به‌ویژه هتل‌های درجه بالا ضعیف است، تصریح کرد: برگزارکنندگان تورهای گردشگران خارجی در وهله نخست زیرساخت‌های هر استانی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و در استان زنجان هتل ۵ ستاره نداریم.
وی ادامه داد: همچنین برای برگزاری نشست‌های سیاسی، مذهبی، ورزشی اقتصادی و سایر موارد نیازمند اقامتگاه با درجه بالا است، البته در برنامه هفتم توسعه احداث دو هتل ۵ ستاره پیش‌بینی شده است و باید توجه داشت که ایجاد زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری مشوق می‌خواهد.