خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص کیفیت هوای شهرستان‌های بیرجند و نهبندان در وضعیت ناسالم قرار گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1404 - 08:53
بیرجند- مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: شاخص کیفیت هوای شهرستان‌های بیرجند و نهبندان در صبح امروز هفدهم خرداد در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
هوا،ناسالم،شاخص،كيفيت،خاني

علی خانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس سامانه پایش کیفی هوای کشور، شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا در صبح امروز هفدهم خرداد ۱۴۰۴،( ساعت ۶ صبح) کیفیت هوای بیرجند با شاخص ۱۵۶ و شهرستان نهبندان با شاخص ۱۶۶ در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: کارشناسان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا ناسالم است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.
خانی افزود: بر اساس طبقه‌بندی پنجگانه انجام شده در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.