خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسر مست، میانجی‌گر دعوا را به قتل رساند

اعتماد | همه | شنبه، 17 خرداد 1404 - 08:12
پسری جوان که در جریان یک درگیری، مرد میانجی را کشته است، دستگیر شد.
جوان،دختر،پسر،قتل،جگركي،جنايي،درگيري،متهم

کد خبر: 717203 | ۱۴۰۴/۰۳/۱۷ ۰۸:۰۹:۲۳
پسری جوان که در جریان یک درگیری، مرد میانجی را کشته است، دستگیر شد.
به گزارش سایت جنایی، این قتل بامداد جمعه ۱۶ خرداد در یکی از محله‌های جنوب تهران رخ داد و مردی که برای میانجی‌گری در یک درگیری عاطفی وارد عمل شده بود، با ضربه چاقوی جوانی مست به قتل رسید.
ماجرا و مداخله قربانی این قتل زمانی رخ داد که دختر جوانی به دلیل اختلاف با پسر موردعلاقه‌اش به مشتریان جگرکی پناه برد اما مرد جوان که تحت تأثیر مشروبات الکلی بود، در پی دختر وارد جگرکی شد.
یکی از مشتریان به درخواست کمک دختر جواب مثبت داد و در حالی که دختر جوان مدعی بود که ممکن است از سوی پسر جوان مورد آسیب قرار گیرد به دفاع از او پرداخت.
مشتری جگرکی که مردی میانسال بود، برای حل اختلاف و پایان دادن به درگیری میان دختر و پسر جوان وارد عمل شد، اما در جریان این میانجی‌گری، پسر جوان با چاقو ضربه‌ای به او وارد کرد که منجر به مرگش شد.
پس از آن، متهم از صحنه جرم گریخت، اما ساعاتی بعد و زمانی که هشیاری نسبی خود را به دست آورده بود به اداره پلیس رفت و خود را تسلیم کرد.
متهم جوان در بازجویی‌ها ادعا کرد در حالت مستی مرتکب قتل شده و قصد کشتن مرد میانجی‌گر را نداشته است.
به هر ترتیب به دستور قاضی محمد جواد شفیعی، بازپرس جنایی تهران، متهم بازداشت شده و تحقیقات برای روشن شدن ابعاد این پرونده در دادسرای جنایی تهران ادامه دارد.