خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم غزه در میانه آوار‌ها نماز عید قربان را به جا آوردند + تصاویر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 16 خرداد 1404 - 21:00
عید قربان برای فلسطینیان در حالی از راه رسید که ساختمان‌ها ویران شده و غذایی برای خوردن وجود ندارد اما مردم همچنان اعمال دینی خود را به جا آوردند.
غزه،عيد،قربان،نماز،الجزيره،آوار،عيدي،ويران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - فلسطینیان در سراسر نوار غزه امروز مراسم عید قربان را با اقامه نماز در بیرون مساجد و خانه‌های ویران شده خود برگزار کردند.
از آن جایی که بخش اعظم غزه زیر آوار است، مردم مجبور شدند در فضای باز نماز عید قربان را بخوانند.
همچنین، به خاطر ذخایر بسیار اندک مواد غذایی خانواده‌ها مجبور بودند به هر آنچه که جمع‌آوری کرده‌اند، بسنده کنند.
فلسطینیان می‌گویند این سخت‌ترین عیدی است که تا کنون شاهد آن بوده‌اند.
عید قرار است زمان شادی و جشن باشد، اما برای کسانی که دومین عید قربان خود را در میان جنگ برگزار می‌کنند، دلیلی برای لبخند زدن وجود ندارد.
«ابراهیم احمد» یکی از ساکنان غزه به الجزیره گفت: «این دشوارترین عیدی است که تا به حال شاهد بوده‌ایم.
مردم با رنج اقتصادی و انسانی غیرقابل تصوری رو به رو هستند.
عید‌های گذشته ما در مسجد با آرامش و شادی نماز می‌خواندیم، امروز مسجد ویران است و ما روی آوار نماز می‌خوانیم».
«سعید نصار» یکی دیگر از اهالی غزه می‌گوید که شرایط امسال عید قربان «دلخراش» بود.
او گفت: «ما نمی‌توانستیم لباس، شیرینی یا حیوانی بخریم که قربانی کنیم.
ما در محاصره نابودی کامل هستیم.
این عید مثل عید‌هایی که ما به آن عادت کرده‌ایم حس خاصی ندارد.»
شبکه الجزیره گزارش داده است که امروز ۳۴ فلسطینی در سراسر نوار غزه به شهادت رسیدند.
حملات رژیم اسرائیل در حالی ادامه دارد که کمک‌های ورودی به این باریکه تا حد زیادی مسدود می‌شود و اندک کمک‌هایی که به غزه می‌رسد، به شکلی توزیع می‌شود که ده‌ها نفر از مردم برای به دست آوردن آن یا جان خود را از دست داده یا زخمی شده‌اند.
منبع: الجزیره