خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجهیز دوازدهمین تقاطع پرتردد قزوین به پنل خورشیدی

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1404 - 17:13
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین از تجهیز دوازدهمین تقاطع شهر به پنل خورشیدی چراغ راهنمایی خبر داد.
پنل،خورشيدي،ترافيك،قزوين،راهنمايي،برق

مجتبی جانی مدیرعامل سازمان حمل ‌و نقل و ترافیک شهرداری قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از تجهیز تقاطع شهید چگینی_شهید مطهری به سامانه پنل خورشیدی خبر داد.
وی افزود: در راستای روان‌سازی جریان ترافیک، کاهش تصادفات و سایر تبعات ناشی از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، دوازدهمین تقاطع پرتردد سطح شهر(تقاطع شهید چگینی_شهید مطهری ) نیز توسط سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری قزوین به سامانه پنل خورشیدی متصل شد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین تصریح کرد: قطعی برق مشکلات ترافیکی در سطح شهر ایجاد می‌کند که تجهیز چراغ‌های راهنمایی به پنل خورشیدی می‌تواند این مشکل را برطرف کند.
جانی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال بخش عمده‌ای از چراغ ‌های راهنمایی را به پنل انرژی خورشیدی تجهیز کنیم تا در حوزه ترافیک شهری مردم با مشکل روبرو نشوند.
قابل ذکر است؛ انرژی برق تولیدی از سامانه پنل خورشیدی به عنوان یک مکمل برای برق شبکه مطرح بوده و در زمان قطعی برق، به صورت موقت تداوم عملکرد چراغ راهنمایی و رانندگی را حاصل می‌کند.
انتهای پیلم/