افت ۸۰ درصدی درآمدهای بندر ایلات رژیم صهیونیستی
منابع صهیونیستی اعلام کردند که در نتیجه محاصره دریایی نیروهای مسلح یمن علیه بندر ایلات رژیم صهیونیستی، درآمدهای این بندر ۸۰ درصد افت کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، مجله صهیونیستی مارکر اعلام کرد که درآمدهای بندر ایلات در سال ۲۰۲۴ در نتیجه محاصره دریایی اعمال شده از سوی نیروهای مسلح یمن و ممانعت از پهلوگیری کشتیها در این بندر به میزان ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
در همین رابطه کابینه رژیم صهیونیستی قرار است در نشست روز یکشنبه آینده خود لایحه جبران خسارتهای مشروط را به میزان ۳.۲ میلیون شیکل به رأی بگذارد.
این لایحه عمق خسارتهای رژیم صهیونیستی ناشی از محاصره این بندر ا نشان میدهد.
محاصرهای که کشتیهای رژیم صهیونیستی را مجبور کرده برای جبران این خسارتها قاره آفریقا را دور بزنند و به دو بندر اسدود و حیفا در سواحل دریای مدیترانه برسند.
منابع صهیونیستی اعلام کردند که از ابتدای سال ۲۰۲۵ تا نیمه ماه می تنها ۶ کشتی در بندر ایلات پهلو گرفته اند و این اتفاق باعث شده ۲۱ کارمند این بندر به مرخصی بدون حقوق فرستاده شوند.
در طول سال میلادی گذشته نیز تنها ۱۶ کشتی در بندر ایلات پهلو گرفتند.
درآمدهای بندر ایلات در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۲۱۲ میلیون شیکل بود که این رقم در سال ۲۰۲۴، بیش از ۸۰ درصد افت کرد و به عدد ۴۲ میلیون شیکل رسید.
در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۳۴ کشتی در بندر ایلات پهلو گرفته بود.