خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 16 خرداد 1404 - 13:35
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: بازگشایی نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.
مجامع،برگزاري،پايان،شركت،استاني،مهلت،عدالت،مجمع،سهام

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از آبان سال ۱۴۰۲ قرار بر این شد که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مجامع خود را برگزار کنند ما ۳۱ شرکت سرمایه‌گذاری استانی داریم از این تعداد ۲۸ شرکت واجد شرایط برگزاری مجمع هستند؛ استان سمنان که فعلا در بازار سرمایه پذیرش نشده است و دو استان تهران و البرز هم زمان تخصیص سهام عدالت یک استان بودند و هنوز مراحل جداسازی و ثبت آنها در بازار سرمایه انجام نشده است.
او افزود: بر اساس مصوبه آبان ۱۴۰۲ شورای عالی بورس بنا بود تا پایان شهریور ۱۴۰۳ مجامع شرکت‌ها برگزار شود در آن مقطع به دلیل عدم برگزاری مجامع مهلت زمان برگزاری مجامع تا پایان اسفندماه ۱۴۰۳ تمدید شد و بعد هم مهلت برگزاری مجامع مجدد تا پایان تیرماه امسال تمدید شد.
برنامه برگزاری مجمع ۳ شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت
این مقام مسئول اظهار کرد: از ۲۸ شرکت ۱۲ شرکت مجمع خود را برگزار کردند و ۱۶ شرکت کماکان مجمع خود را برگزار نکردند این در حالیست که استان‌هایی مانند لرستان، خراسان جنوبی و کهکیلویه و بویراحمد اقدام به آگهی برای برگزاری مجمع خود کردند حالا باید دید تا پایان تیرماه چه تعداد مجامع برگزار می‌شود؟
او بیان کرد: تا فرصت قانونی مهلت برگزاری مجامع زمان کمی باقیمانده است امیدواریم در این مدت ۱۶ شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت همت کنند و اقدام به برگزاری مجمع خود کنند.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که بناست پس از پایان این مهلت قانونی و عدم برگزاری مجامع نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی بازگشایی شود؟
گفت: باید اجازه دهیم این مهلت قانونی به پایان برسد تا ببینیم چه تعداد از این شرکت‌ها مجامع خود را برگزار خواهند کرد آن وقت باید تصمیم کار را به شورای عالی بورس واگذار کنیم؛ اخیرا هم رئیس سازمان بورس اظهار نظری کردند در این زمینه که در صورت پایان مهلت قانونی برگزاری مجامع، معامله این نماد‌ها در بازار توافقی اتفاق می‌افتد که بنظر میرسد در حد یک ایده است باید اجازه دهیم در این خصوص هم شورای عالی بورس تصمیم گیری کند؛ بازگشایی نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.