خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان: انتظار پیروزی برابر اندونزی را داریم

مهر | ورزشی | جمعه، 16 خرداد 1404 - 12:18
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان پیش از دیدار با اندونزی، گفت: اندونزی بازیکنان جوان و جدیدی دارد، به همین دلیل اطلاعات زیادی از آنها نداریم اما امید و انتظارمان پیروزی مقابل این تیم است.
زهرا،ايران،فاطمه،اندونزي،تمرين،خرداد،مسابقات،تيم،هي

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون والیبال، نخستین دوره جام ملت‌های آسیا از ۱۷ تا ۲۴ خرداد به میزبانی ویتنام برگزار می‌شود و تیم ملی ایران از ساعت ۱۴ نخستین روز مسابقات (شنبه ۱۷ خرداد) به مصاف اندونزی می‌رود.
ملی‌پوشان ایران امروز (جمعه، ۱۶ خرداد) در سالن مسابقات تمرین کردند و لی دو هی در مورد این تمرین اظهار داشت: بچه‌ها هنوز به اختلاف ساعت عادت نکردند و از نظر شرایط فیزیکی بدنشان کمی سنگین است اما با گذشت زمان درست می‌شود.
اولین تمرین را انجام دادیم و فکر می‌کنم خوب بود.
وی در مورد دیدار با اندونزی بیان کرد: اندونزی تا سال قبل تیمی بود که می‌توانستیم به راحتی شکستش دهیم اما امسال بازیکنان جوان و جدیدی دارد، به همین دلیل اطلاعات زیادی از آنها نداریم اما امید و انتظارمان پیروزی مقابل این تیم است.
نگین شیرتری، غزاله بستان و زهرا مغانی، زهرا صالحی، زهرا کریمی و ریحانه کریمی، سپینود دست‌برجن، فاطمه منظوری، فاطمه خلیلی، الهه پورصالح، شقایق حسن‌خانی و معصومه قدمی، کیمیا کیانی و مریم قاضی‌راد بازیکنان ایران در این رقابت‌ها هستند.
همچنین مژگان حسن‌زاده به عنوان سرپرست، لی دو هی (سرمربی)، نیلوفر حجتی و فاطمه حسنی سعدی (مربیان)، آنیا هوسپیان (مربی بدنساز)، زهرا یلقی (آنالیزور)، نگار آقایی (فیزیوتراپ)، نازنین کمالوند (ماسور) و مائده حامدی به عنوان مترجم اعضای کادرفنی تیم ملی والیبال بانوان ایران را در این مسابقات تشکیل می‌دهند.