خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذبح ۱۳۰ گوسفند و توزیع بین نیازمندان کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1404 - 11:41
یاسوج-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد از ذبح ۱۳۰ گوسفند و توزیع بین نیازمندان این استان خبر داد.
ذبح،نيازمندان،گوسفند،توزيع

علی اصغر قلی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر از ذبح ۱۳۰ گوسفند و توزیع گوشت بین نیازمندان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اظهار کرد: این اقدام مناسبت عید سعید قربان انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۲۳ گوسفند در منطقه کمتر برخوردار دهستان چین لوداب ذبح می‌شود، افزود: در این منطقه ۲۰۰ بسته معیشتی نیز بین نیازمندان منطقه توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در روستاهای سخت گذر نیز به علت نبود راه ارتباطی مناسب، ذبح گوسفند در همان مناطق با نظارت دقیق کارشناسان انجام و بین یتیمان و نیازمندان همان منطقه توزیع می‌شود.
وی اضافه کرد: کمیته امداد این آمادگی را دارد تا در صورت مشارکت خیران اقدام به ذبح گوسفند و توزیع اقلام بین نیازمندان کند.