خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمازجمعه این هفته در یزد برگزار نمی‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1404 - 11:13
با توجه به تقارن عید قربان با روز جمعه و اقامه باشکوه نماز عبد قربان در نقاط مختلف کشور، نمازجمعه این هفته در یزد و سراسر کشور برگزار نخواهد شد.
عيد،نماز،قربان،نمازجمعه،جمعه،يزد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یرد، محمدجواد حرزاده، رئیس ستاد نمازجمعه یزد در جمع خبرنگاران، با اشاره به هم‌زمانی عید سعید قربان با روز جمعه، اظهار داشت: با توجه به اینکه نماز عید قربان در صبح روز جمعه اقامه می‌شود، در این هفته نمازجمعه در یزد برگزار نخواهد شد.
وی افزود: بر اساس نظر فقها و هماهنگی با شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، هنگامی که نماز عید قربان با روز جمعه مصادف می‌شود، نماز عید جایگزین نمازجمعه می‌شود و اقامه آن کفایت می‌کند.
حرزاده ادامه داد: این تصمیم نه‌تنها شامل شهر یزد بلکه شامل تمام مناطق استان نیز می‌شود و نمازجمعه این هفته در سایر شهرستان‌ها و بخش‌ها نیز برگزار نخواهد شد.
نماز عید قربان طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در مساجد و مکان‌های تعیین‌شده با حضور گسترده مردم برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد نمازجمعه یزد با اشاره به اهمیت نماز عید قربان گفت: این نماز یکی از شعائر بزرگ اسلامی و جلوه‌ای از وحدت و همبستگی امت اسلامی است و حضور مردم در این مراسم نشانه‌ای از ایمان، تقوا و بندگی خداوند متعال است.
وی خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل ابلاغ‌شده از سوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، در تمامی پایگاه‌های نمازجمعه سراسر ایران نیز همین رویه اجرا خواهد شد و این هفته فقط نماز عید قربان اقامه می‌شود.
حرزاده در پایان از مردم خواست با حضور منظم و با رعایت شئون اسلامی در مراسم نماز عید قربان، بار دیگر جلوه‌ای از وحدت، همبستگی و روحیه عبودیت را به نمایش بگذارند.
انتهای پیام/781