خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم و مسئولان مقابله با فساد را با حساسیت دنبال کنند

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1404 - 10:24
میبد - امام جمعه میبد گفت: مقابله با مفاسد اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی وظیفه‌ای همگانی است که هم مردم و هم مسئولان باید با حساسیت آن را دنبال کنند.
خرداد،انقلاب،اعرافي،عزت،حفظ،امام،اسلامي،امواج،قيام،شهداي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های نماز عید قربان با اشاره به اهمیت قیام ۱۵ خرداد و نقش شهدای این واقعه در شکل‌گیری انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی از دل ۱۵ خرداد و از میان شهادت شهدای عالیقدر برخاست.
وی افزود: در روزگاری که امواج جدایی از دین و ارزش‌های الهی در ایران، منطقه و جهان به پا شده بود، ملت ایران با ایستادگی در برابر استعمارگران و قدرت‌های شیطانی، دین و ارزش‌های الهی را حفظ کرد.
شهیدان ۱۵ خرداد پیشگامانی بودند که با جانفشانی خود مقابل سیاست‌های ضد استقلال و ضد دینی ایستادند.
امام خمینی (ره) در پیام خود ۱۵ خرداد را روز عزت، افتخار و قیام برای خدا نامیدند.
آیت‌الله اعرافی تأکید کرد: شناخت دقیق تاریخ امام و انقلاب اسلامی یک فریضه است و باید این میراث ارزشمند به نسل‌های جدید منتقل شود تا هویت و عزت ملی حفظ گردد.
امام جمعه میبد خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان باید دست در دست هم، بدون گره زدن اقتصاد به مذاکرات و مسائل خارجی، با اتکا به خود، مشکلات کشور را پشت سر بگذارند.
رهبر معظم انقلاب نیز راه روشن عزت و امیدواری را نشان داده‌اند.
وی همچنین بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: مقابله با مفاسد اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی وظیفه‌ای همگانی است که هم مردم و هم مسئولان باید با حساسیت آن را دنبال کنند.
آیت‌الله اعرافی در پایان افزود: دستگاه‌های مسئول باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و همه باید نسبت به امواج فساد که نسل جوان را تهدید می‌کند، هوشیار باشند و برای حفظ ارزش‌های دینی و اخلاقی بکوشند.