خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماز عید سعید قربان در استان سمنان اقامه شد

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1404 - 08:41
سمنان- نماز عید سعید قربان با حضور مردم نمازگزار و متدین استان سمنان در مصلاهای نماز جمعه و مساجد شاخص شهری و روستایی اقامه شد.
نماز،اقامه،جمعه،استان،عيد،سمنان،قربان،امام،سعيد،الاسلام،حجت

به گزارش خبرنگار مهر، نماز عید سعید قربان همزمان با دیگر نقاط جهان اسلام، در اقصی نقاط استان سمنان با حضور مردم متدین و خداجوی دیار قومس، همزمان با صبح جمعه اقامه شد.
مردم نمازگزار و متدین استان سمنان با حضور در مساجد و مصلاهای نماز جمعه در صفوفی به هم فشرده نماز عید سعید قربان، عید بندگی و عظمت الهی را اقامه کردند.
حجت الاسلام محسن فاطمی نیا رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، از اقامه این نماز در تمام مصلاهای نماز جمعه و همچنین مساجد محوری شهرها و روستاهای استان سمنان خبر داد و گفت: این نماز در ۲۰ نقطه شهری و صدها روستای استان اقامه شد.
فاطمی نیا با بیان اینکه نماز عید سعید قربان همچنین در سمنان به امامت حجت الاسلام مهدوی نژاد امام جمعه موقت مرکز استان در مصلی امیرالمومنین (ع) اقامه شد و مردم در صفوف به هم فشرده نماز عید بندگی را اقامه کردند، گفت: در شاهرود حجت الاسلام نظری امام جمعه موقت نماز عید سعید قربان را در مدرسه حسینیه قلعه اقامه کرد.
وی با بیان اینکه در دامغان نماز پرفیض عید سعید قربان به امامت حجت الاسلام محمد حسن رستمیان امام جمعه این شهر در مصلا اقامه شد، تاکید کرد: در گرمسار نیز حجت الاسلام سید علی آرامی امام جمعه گرمسار این نماز را در مسجد جامع اقامه کرد و همچنین در مهدیشهر نیز نمازی در حسینیه المهدی (عج) به امامت امام جمعه موقت این شهر اقامه شد.
رئیس سیاست گذاری ائمه جمعه استان سمنان با بیان اینکه حجت الاسلام عزیزی امام جمعه میامی نماز عید قربان را در مسجد امام حسن مجتبی (ع) این شهر اقامه کرد، گفت: مراسم نماز عید سعید قربان در سرخه به میزبانی مصلی در آرادان به مسجد صاحب زمان (عج) و در ایوانکی به میزبانی مسجد جامع اقامه شد.
در مجن، کلاته رودبار، بیارجمند، دیباج و امیریه و کالپوش و دیگر نقاط استان سمنان نیز نماز عید سید قربان با حضور مردم متدین و خداجوی استان سمنان اقامه شد تا این مردم متدین یک بار دیگر نشان دهند که برای حضور در صفوف بندگی، سابقون السابقون هستند.
روز گذشته نیز مراسم پرفیض دعای عرفه با حضور مردم متدین استان سمنان در گلزارهای شهدا، بقاع متبرکه و مساجد و اماکن مقدس شیعیان برگزار شد و مردم استان دل‌هایشان را به سرزمین وحی بردند.