وزیر صمت: کارخانجات فولاد بر اقتصاد کردستان اثرگذار هستند
کردستان- وزیر صمت با بیان اینکه کارخانجات فولاد بر اقتصاد استان اثرگذار هستند، از تکمیل برخی از این طرحها طی ۱۸ ماه در کردستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اتابک عصر پنج شنبه پس از بازدید از کارخانجات در دست احداث فولاد در شهرهای بیجار و قروه، با تأکید بر اینکه ایجاد این کارخانجات تأثیر بسزایی بر اقتصاد استان و معیشت مردم خواهد داشت، افزود: تلاش این است که برخی از این واحدها در ۱۸ ماه تکمیل شود و کمکهای استاندار و نمایندگان کردستان و همچنین تلاش تیم وزارت صمت در اینجا، به تسریع این مهم کمک خواهد کرد.
وی در پاسخ به درخواست فعالان اقتصادی کردستان مبنی بر اختصاص خط اعتباری ویژه، گفت: باید خط اعتباری را از طریق بانک مرکزی دنبال کنیم و با توجه به شرایط و فاصله کردستان با میانگین کشوری، باید مشوقهای ویژهای برای این استان در نظر بگیریم.
وزیر صمت ابراز امیدواری کرد با همکاری استاندار و نمایندگان استان، پیشنهاداتی برای بهرهمندی کردستان از وضعیت ویژه و تسریع توسعه آن ارائه شود تا به میانگینهای کشور نزدیک شود.
اتابک در خصوص آخرین وضعیت واگذاری شرکت سایپا به بخش خصوصی و برنامههای دولت برای واردات خودرو نیز اظهار داشت: رویکرد دولت در خودروسازی، فاصله گرفتن از تصدیگری و دنبال کردن سیاستگذاری است که معنای آن خصوصیسازی است.
وی تأکید کرد: خصوصیسازی مدنظر دولت با اختصاصیسازی فرق دارد و کاری که دولت دستور داده، کاملاً خصوصیسازی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، همچنین بر رویکرد دولت برای واگذاری شرکت سایپا به بخش خصوصی و تمرکز بر سیاستگذاری در صنعت خودروسازی تاکید کرد.