خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر خوش وزیر صمت برای اختصاص خط اعتباری جدید به صمت کردستان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 16:13
وزیر صمت گفت: درخواست فعالان اقتصادی برای اختصاص خط اعتباری جدید به حوزه صمت استان کردستان را از بانک مرکزی دنبال می کنم.
كردستان،استان،وزير،تسنيم،اعتباري،اختصاص

محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم کردستان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه فعالان اقتصادی استان در نشست با شما، درخواست اختصاص خط اعتباری جدید برای حوزه صمت و اختصاص 5 همت به کردستان را داشتند، آیا برنامه‌ای برای تحقق این مطالبه دارید یا خیر؟
اظهار کرد: باید ایجاد خط اعتباری برای استان را از طریق بانک مرکزی دنبال کنیم، آبادانی و شرایط فعلی کردستان مستلزم این مهم است.
وی افزود: شرایط و فاصله سرانه صنعتی کردستان با میانگین کشوری نیازمند توجه ویژه به این استان است.
وزیر صمت تصریح کرد: همچنین باید مشوق‌های برای ترغیب سرمایه‌گذاران در کردستان در نظر بگیریم که به زودی در نشستی با استاندار و نمایندگان مردم کردستان در مجلس این موضوعات را پیگیری خواهیم کرد تا بلکه استان بتواند از وضعیت ویژه استفاده و از لحاظ شاخص‌های حوزه صمت به میانگین کشوری برسد.
به گزارش تسنیم؛ فعالان اقتصادی کردستان چهارشنبه شب در نشست با وزیر صمت برای جبران عقب‌ماتدگی‌های استان، درخواست اختصاص خط اعتباری و تخصیص 5همت اعتبار به کردستان را داشتند که وزیر صمت در سخنان آن جلسه هیچ اشاره به آن نکرد اما خبرنگار تسنیم امروز این مطالبه را پیگیری کرد.
انتهای پیام/481