خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دما هوای خوزستان افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 15:41
اهوازـ مدیرکل هواشناسی خوزستان از افزایش دما در سطح استان از فردا تا روز یکشنبه خبر داد.
مناطق،استان،دماي،غربي،جنوبي،روز،گردوخاك

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی طی بعد از ظهر امروز سرعت وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی در حد متوسط خواهد بود؛ لذا احتمال خیزش گرد و خاک‌های محلی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست.
وی افزود: همچنین با توجه به گسترش توده گردوخاک با منشأ عراقی، طی غروب امروز تا اوایل وقت فردا، احتمال تأثیر گردوخاک عراقی در بخش‌های جنوبِ غربی استان وجود دارد.
به گفته مدیرکل هواشناسی خوزستان، از اواخر وقت فردا تا اواسط هفته آینده (بویژه طی صبحگاه و شامگاه)، جریانات جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی ابتدا در سواحل و مناطق جنوبِ شرقی استان سپس ضمن تقویت در سواحل و مناطق جنوبی تا بخش‌های مرکزی و غربی نیز گسترش می‌یابد.
سبزه زاری ادامه داد: از فردا تا روز یکشنبه روند افزایش نسبی دما در سطح استان پیش بینی می‌شود.
شمال خلیج فارس نیز طی امروز مواج خواهد بود.
وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته شوش و رامشیر با دمای ۴۱.۶ و دهدز با ۱۶.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده اند، تصریح کرد: در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۴۰.۴ و کمینه دمای ۲۴.۳ درجه سانتیگراد رسیده است."