خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت دمای زیر صفر در بویین میاندشت اصفهان؛ موج همرفتی اوج می‌گیرد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 14:47
اصفهان- کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به کاهش ۶ تا ۹ درجه‌ای دما گفت: امروز کمینه دمای بویین میاندشت در غرب استان اصفهان به زیر صفر رسید.
اصفهان،مناطق،استان،سلسيوس،طهماسبي،وزش،هواشناسي،دماي

کامران طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد آسمان صاف است اما در ساعات بعدازظهر وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، کاهش دید و کیفیت هوا به‌ویژه در مناطق شمالی و شرقی پیش‌بینی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه طی امروز احتمال توفان لحظه‌ای نیز وجود دارد، افزود: از فردا جمعه ۱۶ خرداد تا اواسط هفته آینده با عبور امواج جوی، شرایط برای ناپایداری‌های همرفتی به صورت رگبار و رعد و برق، صاعقه و توفان لحظه‌ای فراهم خواهد شد.
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه دمای هوا از امروز تا فردا کاهش قابل‌توجهی خواهد داشت و در مناطق سردسیر کوهستانی احتمال سرمازدگی وجود دارد، خاطرنشان کرد: روند کاهشی دما در این مدت بین ۶ تا ۹ درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود.
به گفته طهماسبی، امروز کمینه دما در بویین میاندشت در غرب استان اصفهان به زیر صفر رسید و سردترین نقطه استان در نیمه خردادماه ثبت شد.
وی اضافه کرد: روز شنبه ۱۷ خردادماه نیز آسمان صاف همراه با وزش باد شدید در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی پیش‌بینی می‌شود.
همچنین در برخی مناطق شمالی و غربی استان احتمال رگبار و رعدوبرق پراکنده وجود خواهد داشت.
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان ادامه داد: بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات امروز بین ۳۲ و ۱۵ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان است.
طهماسبی اضافه کرد: خور و بیابانک نیز با بیشینه دمای ۳۵ درجه سلسیوس بالای صفر امروز گرم‌ترین نقطه استان است.
کارشناس هواشناسی اصفهان به شهروندان توصیه کرد: با توجه به وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا، اقدامات لازم برای حفظ سلامت و ایمنی را رعایت کنند.