خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: ممنوعیت ورود دانشجویان خارجی به وجهه آمریکا آسیب می‌زند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 14:40
سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که تصمیم اخیر ترامپ مبنی بر ممنوعیت ویزای دانشجویان خارجی در دانشگاه هاروارد به وجهه بین‌المللی این کشور آسیب می‌رساند.
دانشجويان،چين،لين،هاروارد،ممنوعيت،كشورش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه اظهار داشت که تصمیم اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ویزای دانشجویان خارجی در دانشگاه هاروارد به وجهه و اعتبار بین‌المللی کشورش آسیب می‌رساند.
لین به خبرنگاران گفت: "چین همواره با سیاسی کردن همکاری‌های آموزشی مخالف بوده است.
" وی خاطرنشان کرد که همکاری آموزشی کشورش با ایالات متحده برای هر دو طرف سودمند است.
وی افزود: "چین قاطعانه از حقوق و منافع مشروع دانشجویان و محققان چینی در خارج از کشور محافظت خواهد کرد.
"
ترامپ روز چهارشنبه این اعلامیه را امضا کرد و اظهار داشت که این ممنوعیت با هدف "حفاظت از امنیت ملی" انجام می‌شود.
او پیش از این بر شناسایی کشور‌های مبدا دانشجویان خارجی هاروارد اصرار داشت و ادعا می‌کرد که برخی از این کشور‌ها "اصلاً با ایالات متحده دوست نیستند".
منبع: العربیه