سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممنوعیت سگ‌گردانی در ملارد به دلیل حفظ حقوق کودکان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 11:47
ملارد- دادستان عمومی و انقلاب ملارد از ممنوعیت کامل سگ‌گردانی در تمامی فضاهای عمومی این شهرستان خبر داد.
كودكان،حقوق،عمومي،ملارد،قضائي،ممنوع

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جهانشیری، پیش از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران اعلام کرد سگ گردانی در ملارد ممنوع است و گفت: این تصمیم در راستای حمایت از حقوق کودکان و حفظ آرامش عمومی اتخاذ شده است.
جهانشیری با استناد به ماده ۳۱ کنوانسیون حقوق کودک و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان تأکید کرد: بررسی‌های میدانی و گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد حضور سگ‌ها در پارک‌ها و اماکن عمومی باعث ایجاد ترس و اضطراب در کودکان شده و حق طبیعی آنان برای بازی و تفریح ایمن را سلب کرده است.
به گفته وی، از این پس سگ‌گردانی در پارک‌ها، بوستان‌ها، فضاهای سبز عمومی و محل‌های بازی کودکان ممنوع است و نیروی انتظامی، شهرداری و ضابطان قضائی موظفند با متخلفان برخورد قانونی کنند.
دادستان ملارد با بیان اینکه حقوق کودکان بر هرگونه منفعت شخصی اولویت دارد، از همشهریان خواست این مقررات را به دقت رعایت کنند.
این تصمیم در چارچوب سیاست‌های قضائی برای صیانت از حقوق عمومی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اتخاذ شده است.