خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای امت اسلامی و تربیت هزاران جوان انقلابی در مکتب امام خمینی(ره)

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 09:06
کاخک - مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه امام خمینی(ره) به امت اسلامی حیات دوباره بخشید، گفت: هزاران جوان در مکتب تربیتی ایشان رشد یافتند و نقش‌آفرینی کردند.
اسلامي،امام،دشمن،ره،متبركه،بقعه،امت،قيام،مسير،انقلاب،كاخك،عا ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی شامگاه چهارشنبه در مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در بقعه متبرکه امامزاده محمد عابد (ع) کاخک، با بیان اینکه امام خمینی (ره) با عمل به آیه ۴۶ سوره سبا مبنی بر قیام برای خدا، معادلات جهان را بر هم زد، به نقش ایشان در حیات دوباره جامعه پرداخت و اظهار کرد: تربیت هزاران جوان انقلابی در مکتب تربیتی ایشان، الگویی ماندگار برای پایداری و استقامت در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقابله با نفوذ دشمن است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تجلیل از نقش تحول‌آفرین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کرد نگاه وابستگی و ما نمی‌توانیم را در جامعه ترویج کند، اما امام با ایجاد روحیه خودباوری، عنصر ما می‌توانیم را در امت اسلامی زنده کردند.
عناصر شاخص قیام ۱۵ خرداد
وی از امام، مردم و انگیزه مذهبی به عنوان سه عنصر پایه و شاخص قیام ۱۵ خرداد یاد و اظهار کرد: امروز تکلیف امت اسلامی همانند گذشته، استقامت عاشورایی در مسیر امام، حفظ پیوند با ولایت فقیه و دفاع از مرزهای اعتقادی در برابر نفوذ شیطانی دشمن است.
صاحبقرانی با بیان اینکه دشمنان با تزویر جنگ شناختی و ترویج شبهات، به دنبال تضعیف باورهای دینی مردم است، تاکید کرد: همان طوری که مقام معظم رهبری فرموده‌اند، در این شرایط تکلیف ما نقش‌آفرینی شجاعانه و حداکثری در جهاد تبیین است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه مردم با حضور آگاهانه در صحنه، به تحقق و تداوم انقلاب اسلامی کمک کردند، بر ضرورت تداوم راه امام (ره) تاکید کرد و گفت: تا زمانی که این امت با استقامتِ عمارگونه و ابوذروار در صحنه حاضر باشند و خون شهیدان را پاس دارند، دشمن راه نفوذی نخواهد یافت.
وی تصریح کرد: خانواده‌های شهیدان که خون فرزندانشان را در مسیر آرمان‌های امام (ره) تقدیم کردند، امروز انتظار دارند مسئولان و آحاد ملت، حراست از این میراث را سرلوحه عمل قرار دهند.
گفتنی است، مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور هیأت‌های عزاداری از شهر و روستاهای بخش کاخک، زائران و مجاوران بقعه متبرکه امامزاده محمد عابد (ع) و جمعی از مسئولان در صحن این بقعه متبرکه برگزار شد.