خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفوذ ماسک در جامعه اطلاعاتی آمریکا

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 خرداد 1404 - 00:40
اطلاعاتي،ماسك،آمريكا،رئيس،ايلان،بيكر،مت

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی رهیافت آمریکا نوشت:
بر اساس گزارش‌های منتشرشده، رئیس ستاد کارکنان (مسئول دفتر) رئیس جامعه اطلاعاتی آمریکا-تولسی گابارد- از میان حلقه نزدیکان ایلان ماسک انتخاب شده است.
نام این فرد مت بیکر (Matt Baker) است که به‌تازگی و به‌صورت نسبتاً بی‌سروصدا این سمت را بر عهده گرفته است.
مت بیکر سابقه فعالیت در سازمان سیا را دارد و همچنین برای صندوق سرمایه‌گذاری آنتونیو گراسیاس (یکی از نزدیک‌ترین دوستان و سرمایه‌گذاران ایلان ماسک) کار کرده است.
آنتونیو گراسیاس و برخی دیگر از مدیران صندوق سرمایه‌گذاری او نیز اخیراً به تیم‌های کلیدی دولت پیوسته‌اند و نقش مهمی در پروژه‌های کاهش هزینه و بازسازی ساختارها دارند.
انتصاب مت بیکر به‌عنوان رئیس ستاد رئیس جامعه اطلاعاتی آمریکا، نشانه‌ای از نفوذ روزافزون حلقه نزدیک به ایلان ماسک در بالاترین سطوح دولت فدرال و به‌ویژه در حوزه امنیت ملی و اطلاعاتی است.
این اقدام بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای بازسازی و تغییر فرهنگ و ساختار جامعه اطلاعاتی آمریکا با استفاده از مدل‌های مدیریتی و فناوری محور است که ماسک و تیمش در شرکت‌های خصوصی پیاده کرده‌اند.
این روند، نگرانی‌هایی درباره استقلال نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و همچنین تغییرات سریع و ساختاری در دولت آمریکا ایجاد کرده است.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.