خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب امام خمینی سرمشقی برای نهضت‌های آزادی‌خواه جهان شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 21:06
نمین - مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) نمین گفت: آثار ارزشمند امام راحل گواه بر کمال شخصیت این عالم وارسته و سرمشقی برای نهضت‌های آزادی‌خواه جهان شده است.
امام،ره،انقلاب،اسلامي،نمين،وارسته،فرزانه،تبعيد

به گزارش خبرنگار مهر، حمیده فتحیان عصر چهارشنبه در آئین بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا (س) نمین اظهار کرد: امام راحل با رهنمودهای جاودانه، ضمیرهای خفته را برای قیام علیه ظلم و استکبار جهانی روشن کرد.
وی خاطرنشان کرد: حضرت امام (ره) متفکری سیاسی دارای آثار ارزشمندی در زمینه‌های علمی، اخلاقی، عرفانی، اجتماعی و سایر علوم است و همه اینها گواهی بزرگ بر کمال شخصیت این عالِم وارسته است که قیام و انقلابش سرمشقی برای نهضت‌های آزادی‌خواه جهان شده است.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا (س) نمین تصریح کرد: امام خمینی (ره) رهبری فرزانه و مردمی، که متحمل رنج و مشقت‌های فراوان تبعید و دوری از سرزمین مادری برای پیروزی و سرافرازی انقلاب اسلامی شدند این عالم وارسته در سال‌های تبعید هم کلاس درس و تألیف آثار را تعطیل نکردند و با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و ایراد سخنرانی‌های نافذ، برای پیشبرد اهداف حکومت اسلامی زحمات بسیاری را کشیدند.
فتحیان به نافرجامی انقلاب اغلب حکومت‌ها اشاره کرد و گفت: درخشش، تداوم و استقرار انقلاب اسلامی ایران منوط به ریشه‌دار شدن آن با خون شهدا در پرتو تبعیت و اطاعت از فرمان رهبری فرزانه است.