خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در چرام گرامی داشته شد+فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 19:53
مراسم باشکوه سی و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در مسجد جامع چرام با حضور گسترده مردم و مسئولان برگزار شد.
امام،ره،خميني،خداوند،راحل،شجاعت،حضرت،جامعه،چرام،فرمود،خرمشهر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مراسم بزرگداشت سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور اقشار مختلف مردم، معاون سیاسی استاندار، امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه، فرماندهی نیروی انتظامی و برخی دیگر از مسئولان شهرستانی در مسجد جامع شهر چرام برگزار شد.
امام جمعه چرام این آیین، اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) فقه، کلام و حرکتش همه بر اساس قرآن بود و همه چیز و همه قدرتهای دنیوی را در مقابل قدرت لایزال خداوند کوچک می دید.
سید نورالله افشار با بیان اینکه امام راحل شخصیتی بود که خلاصه در اسلام، قرآن و اهل بیت عصمت و ظهارت بود، افزود: منیت در ایشان وجود نداشت و هر چه بود توحید به خداوند متعال بود.
وی ادامه داد: زمانی که خرمشهر آزاد می‌شود، رزمندگان اسلام مجاهدت‌ها کردند اما همه را از خداوند می‌دیدند پس امام خمینی(ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد.
معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این برنامه گفت: حضرت امام خمینی(ره) حق بزرگی به گردن جامعه بشری دارد زیرا امام راحل ملت ها و دولت ها را از بند استبداد نجات داد.
فتاح محمدی با بیان اینکه امام خمینی (ره) آمد و جامعه بشری را بیدار کرد، افزود: تا آن زمان کسی به آمریکایی ها حتی نمی توانست بگوید بالای چشم شما آبروست اما امام راحل آمد و فرمود آمریکا هیچ غلطی نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه این کار جسارت، جرات و شجاعت می خواست، عنوان کرد: چون امام(ره) فقط ذوب در خداوند و فرامین الهی بود و فقط به خداوند و تکلیفش فکر می کرد پس شجاعت و اخلاصش این بستر را آماده کرده بود که از کسی نترسد.
محمدی با بیان اینکه امام خمینی (ره) شجاعت و جرأت ایستادن در مقابل استکبار را در جامعه ما ایجاد کرد، گفت: امروز ما روند و ادامه آن تفکر و اندیشه را در تصمیم گیری رهبر فرزانه انقلاب ملاحظه می کنیم.
در پایان این مراسم حاضران به یاد حضرت امام خمینی (ره) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران شهدای پانزده خرداد عزاداری کردند.
انتهای پیام/