خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک هفته پس از سیل نیجریه همچنان حدود ۱۰۰ نفر مفقود هستند + تصاویر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 17:58
در یکی از مرگبارترین سیل‌ها در نیجریه، بیش از ۱۵۰ نفر جان خود را از دست داده و حدود ۱۰۰ نفر دیگر هنوز مفقود هستند.
نيجريه،سيل،نفر،كشور،مفقود،آژانس،شدت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - آژانس اورژانس ملی نیجریه اعلام که یک هفته پس از وقوع سیل در مرکز این کشور، همچنان دست کم ۹۸ نفر مفقود هستند و امید‌ها برای یافتن آنها رو به پایان است.
در همین حال، شمار کشته شدگان ۱۶۰ نفر اعلام شده که سیل اخیر را به یکی از مرگبارترین سیل‌های این کشور غرب آفریقا تبدیل می‌کند.
اداره ملی مدیریت اضطراری نیجریه که از صلیب سرخ، پلیس و ارتش این کشور کمک گرفته است، می‌گوید: «اگرچه عملیات جست‌و‌جو و نجات ادامه دارد، اما آسیب به جاده‌ها و پل‌ها دسترسی را با مشکل مواجه کرده است».
این آژانس همچنین هشدار داد که به دلیل ازدحام جمعیت و آلوده شدن منابع آب، خطر شیوع بیماری‌ها به شدت افزایش پیدا کرده است.
پیش از این سازمان ملل به نقل از مقامات محلی نیجریه گزارش داده بود که ممکن است تا ۵۰۰ نفر در این سیل مفقود شده باشند و گمان می‌رود که تاکنون جان باخته باشند.
فصل بارانی نیجریه از ماه آوریل آغاز شده و تا اکتبر طول می‌کشد.
این کشور آفریقایی غالبا طی این دوره در معرض سیل است؛ با این حال به دلیل تغییرات اقلیمی بارش‌ها در سال‌های اخیر شدت گرفته است.
سیل سال گذشته که در ایالت «بورنو» در شرق نیجریه رخ داد جان ۲۳۰ نفر را گرفت و ۶۰۰ هزار نفر را آواره کرد.
منبع: رویترز