خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر مدرسه دولتی به غیردولتی ممنوع است

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 15:40
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور از ممنوعیت تغییر و واگذاری مدرسه دولتی به غیردولتی خبر داد.
مدارس،ثبت،عبداللهي،آموز،نوسازي

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید عبداللهی، معاون سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: مدارس نوساز قابل واگذاری به بخش غیر دولتی نیست و باید مؤسس مدرسه غیردولتی فضایی را پیشنهاد کند و بر مبنای منطقی که در آئین نامه استقرار موجود است و در قانون و دستورالعمل ابلاغی است، ظرفیت مربوط به موضوع و استحکام بنا بوسیله مشاور بررسی و زمین واگذار شود.
عبداللهی همچنین گفت: از امسال مدارس اجازه ثبت نام دانش آموز بیش از تعداد تعیین شده را ندارند.
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: مؤسسان مدارس غیر دولتی موظف هستند، خود را با ضوابط و قوانین مربوط به عرصه و موضوع تطبیق دهند و اگر ثبت نام کنند در سامانه سیدا کدی برای آنها باز نخواهد شد که دانش آموز ثبت نام شود و بتواند فرایند تعلیم و تربیت و تحصیل را دنبال کند.