خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ پیر غلام حسینی (ع) خرم‌آباد تکریم شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 15:06
خرم‌آباد - هشت پیر غلام حسینی (ع) هیئت زنجیرزنی حضرت حسین ابن علی (ع) خرم‌آباد تکریم شدند.
حضرت،علي،لرستان،پير،حسيني،حسين،بن،اسلامي،غلام،بنياد،تبليغات، ...

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای سلسله برنامه‌های عیادت، دلجویی، سرکشی و تکریم مداحان، ستایشگران اهل‌بیت (ع)، پیر غلامان حسینی (ع) و خادمین هیئت‌های مذهبی، به همت نمایندگی بنیاد دِعبِلِ خُزاعی لرستان، طی مراسمی، با حضور «سعید پور علی» معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان، حجت‌الاسلام «مهدی قدرتی» مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان و… با اهدای لوح تقدیر مشترکی از طرف مدیرکل تبلیغات اسلامی و بنیاد دعبلِ خزاعی لرستان، حمایل و تندیس ویژه خادمی حضرت سیدالشهدا (ع) و هدایایی معنوی، از هشت پیر غلام حسینی (ع) هیئت زنجیرزنی حضرت حسین ابن علی (ع) کوی «اندیشه» خرم‌آباد تقدیر به عمل آمد.
این هشت پیر غلام حسینی (ع) خرم‌آباد شامل «سید رسول موسویان»، «قباد بیرانوند»، «محمدصادق جعفری»، «ابراهیم نادرزاده»، «بزرگ بیرانوند»، «حیدر افسری»، «مظاهر توپال»، و «سید محسن موسوی» همگی با بیش از ۶۵ سال سن، تقدیر شدند.
سعید پور علی معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان در این مراسم ضمن تسلیت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد گفت: شهدا از چشمه جوشان حضرت حسین بن علی (ع) سیراب شدند.
وی با اشاره به اشعار و نوحه‌های شعرا و مداحان اهل‌بیت (ع)، ادامه داد: نواها، نوحه‌ها و مرثیه‌ها، جان‌ها را جلا می‌بخشد و انس و الفت و علاقه به حضرت حسین بن علی (ع) انسان‌ها را به وادی معرفت سوق می‌دهد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان، افزود: خدمت به حضرت حسین بن علی (ع) در طول حیات طیبه پیر غلامان حسینی (ع) چنان جایگاه و منزلتی به ایشان بخشیده که در محلات، شهرها و مناطق خودشان به انسان‌های سرشناس؛ پاک‌دست و معتمد شهرت دارند.
حجت‌الاسلام سید حسین شاهرخی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌آباد نیز در این مراسم، پیر غلامان حسینی (ع) را شخصیت‌هایی دانست که همچون حضرت حبیب بن مظاهر (ع)، در سخت‌ترین شرایط کوفه و تمامی محدودیت‌ها، خود را به کربلا رساند و برای دفاع از اهل‌بیت (ص) و امام‌زمان خود، پیش‌قدم شد.
در این مراسم که در فضایی سراسر معنوی، برگزار شد؛ مداحان اهل‌بیت (ع)، پیر غلام حسینی (ع) سید رسول موسویان و کربلایی مصطفی رحمتی به ذکر توسل و مداحی پرداختند.
مسلم رضایی پور نماینده بنیاد دعبل خزاعی لرستان به تشریح فعالیت‌های این بنیاد پرداخت و گفت: با تشریک‌مساعی مجموعه‌های مذهبی و اداره تبلیغات اسلامی؛ از ابتدای سال جاری تا کنون و کمتر از سه ماه، توفیق تکریم ۲۰ نفر از پیر غلام حسینی (ع) از هیئت‌های عُشاق الحسین (ع)، چشم‌انتظاران حضرت مهدی (عج)، جامعه کارگری، جایگاه ولایت، انجمن اسلامی اصناف و زنجیرزنی حضرت حسین بن علی (ع) حاصل شده است.
بنابراین گزارش، هیئت زنجیرزنی حضرت حسین ابن علی (ع) در منطقه «کوی اندیشه» محله بزرگ «اسدآبادی» از مناطق کم‌برخوردار شهر خرم‌آباد در سال ۱۳۵۳ توسط زنده‌یاد «حاج علی حیدر نادرزاده» بنا نهاده شده و همچون شجره طیبه ای، تا کنون در تمامی مناسبت‌های مذهبی فعال است.