خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزت امروز ایران میراث امام راحل است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 11:12
تالش – امام جمعه تالش گفت: عزت، استقلال و احترام امروز ایران ثمره مجاهدت‌ های امام خمینی (ره) و پیروی مردم از نهضت اسلامی است.
امام،قيام،خرداد،شهداي،خميني،ره،اسلامي،ايران،نهضتي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی نورزاد صبح چهارشنبه در مراسمی که به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت شهدای ۱۵ خرداد در مسجد جامع تالش برگزار شد، با تسلیت این ایام، اظهار کرد: امام خمینی (ره) از آغاز نهضت برای عزت و احترام کشور گام برداشت و با تحمل سختی‌ها و تبعیدها، ملت ایران را به خودباوری و استقلال رساند.
وی با اشاره به فداکاری شهدای ۱۵ خرداد، افزود: این شهدا پیشتازان و پرچمداران نهضتی بودند که در دل مردم ایمان و بصیرت روشن کرد و راه را برای پیروزی انقلاب اسلامی هموار ساخت.
امام جمعه تالش با تأکید بر شناخت اهداف قیام تاریخی مردم در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، تصریح کرد: این قیام ریشه در ایمان و آموزه‌های اسلامی داشت و نقطه آغاز نهضتی شد که در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی رسید و تا امروز ادامه دارد.
حجت‌الاسلام نورزاد ادامه داد: امام خمینی (ره) با تکیه بر قرآن، الگوگیری از قیام امام حسین (ع) و پشتوانه مردم توانست انقلابی را رقم بزند که نه‌تنها ایران، بلکه ملت‌های منطقه را بیدار و متحول کرد.
وی گفت: امروز اگر ایران اسلامی در جهان با عزت و اقتدار سخن می‌گوید، نتیجه ایستادگی ملتی است که به رهبری امام خود لبیک گفت و مسیر استقلال را برگزید.
در پایان این مراسم، حاضران با مداحی و سینه‌زنی در سوگ سالگرد ارتحال امام راحل و شهدای قیام ۱۵ خرداد به عزاداری پرداختند.