خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محورهای هفتگانه تفحص از شیلات/اعضای هیئت تحقیق انتخاب شدند

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 10:53
نماینده اندیمشک در مجلس ضمن برشمردن محورهای هفتگانه تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان شیلات از انتخاب اعضای هیئت تفحص از این سازمان خبر داد.
شيلات،تفحص،سازمان،بررسي،مجلس،ايران،عملكرد،كميسيون،طرح،قلاوند ...

جهانبخش قلاوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان شیلات ، بیان کرد: یکی از ابزارهای نظارتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص است که از این طریق وظیفه نظارت بر اجرای قانون را دنبال می‌کنند.
وی افزود: اخیرا جمعی از نمایندگان تفحص از سازمان شیلات را کلید زدند.
طرح مذکور برای بررسی به کمیسیون کشاورزی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شد و اعضا آن را در دستورکار قرار داده که پس از ارزیابی‌های لازم با آن موافقت کردند؛ طبق آیین‌نامه داخلی مجلس طرح تفحص از سازمان شیلات برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه شد.
نماینده اندیمشک در مجلس خاطر نشان کرد: طرح تفحص از سازمان شیلات ایران از سال 1390 تاکنون در دستورکار جلسه علنی قرار گرفت که نمایندگان پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با اکثریت آرا با این تقاضای تحقیق و تفحص موافقت کردند.
قلاوند اظهار کرد: در جلسه اخیر کمیسیون کشاورزی اعضای هیئت تفحص انتخاب شدند که سمیه رفیعی، جهانبخش قلاوند، هوشنگ هادیان پور، رحیم کریمی، سید محمد سادات ابراهیمی، جمشید قائم، علیرضا عباسی ، عبد الغفور امان زاده، ابو القاسم جراره، مجتبی یوسفی، بیژن نو باوه وطن، محمدرضا احمدی سنگر، علی کرد، محسن زنگنه و همچنین عبدالجلال ایری.
جزئ این هیئت هستند.
وی بیان کرد هنوز جلسات هیئت تفحص برای آغاز فرایند تحقیقات از عملکرد سازمان شیلات برگزار نشده است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره جزئیاتی از تفحص نمایندگان مجلس از سازمان شیلات نیز، گفت: در این تحقیق و تفحص مسائل زیرساختی، بهره‌برداری و مسائل خاص شیلاتی در شمال، جنوب، شرق و غرب کشور، چه در آب‌های داخلی و چه در آب‌های فراسرزمینی، بررسی می‌شود.
قلاوند افزود: محصولاتی مانند ماهی و میگو به صورت خام به کشورهای دیگر فروخته می‌شود و پس از فرآوری، با قیمت‌های بالاتر به ایران بازگردانده می‌شود؛ همچنین در این طرح باید بررسی شود که آیا ارزهای اختصاص‌ یافته در جای خود هزینه شده‌اند یا خیر.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: لازم به ذکر است که بررسی کارآمدی و عملکرد هزینه‌ای بازسازی ذخایر آبزیان با تاکید بر دریای خزر، شفاف‌سازی در فرآیند تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های تولیدی آبزیان، عملکرد سازمان شیلات ایران در زمینه صید فانوس ماهیان، بررسی ابهام‌های موجود در زمینه‌های ساخت واگذاری و مدیریت بنادر صیادی در راستای اجرای اصل 44، دلایل ناکارآمدی و شکست طرح‌های سازمان شیلات ایران در زمینه‌های مختلف آبزی پروری، عملکرد سازمان شیلات ایران در زمینه‌های مختلف مرتبط با صید و صیادی و همچنین بررسی فرآیند و چگونگی توزیع سهمیه و یارانه سوخت تخصیص یافته برای ناوگان صیادی در سال‌های مذکور توسط سازمان شیلات ایران و دستگاه‌های مسئول از جمله محورهای هفتگانه تفحص از سازمان شیلات ایران است.
انتهای‌پیام/