خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع سوخت تولیدکنندگان لرستان اصلاح می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1404 - 09:53
معاون اقتصادی استاندار لرستان با اشاره به چالش های ایجادشده در توزیع سوخت گفت: شاخص های قدیمی کنار گذاشته می شود تا روندی واقع بینانه تر اعمال شود.
سوخت،استان،واحدهاي،بازرگاني،خصوصي،اقتصادي،اميدي،واحدها،لرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، امید امیدی شاه‌آباد، معاون اقتصادی استاندار لرستان در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: با توجه به نارسایی‌های موجود در روند فعلی، شاخص‌های جدید و واقع‌گرایانه‌تری برای تخصیص سوخت تدوین خواهد شد تا عدالت میان بخش‌های مختلف اقتصادی استان برقرار شود.
وی اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی جلسه، چالش‌های مربوط به تأمین سوخت برای واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی در استان بود که همواره مورد اعتراض فعالان این بخش‌ها قرار گرفته است.
امیدی با بیان اینکه ملاک اختصاص سوخت تاکنون بر مبنای عملکرد سال گذشته واحدها بوده است، تصریح کرد: این رویه به‌دلیل غیرفعال بودن برخی واحدها یا اضافه شدن واحدهای جدید، موجب اخلال در توزیع عادلانه سوخت شده و تناسب در میان مصرف‌کنندگان واقعی را از بین برده است.
وی ادامه داد: به همین منظور مقرر شد که بازنگری جدی در سازوکار تخصیص انجام گیرد و شاخص‌هایی جدید، دقیق‌تر و متناسب با وضعیت روز واحدهای تولیدی جایگزین شاخص‌های پیشین شود تا امکان مدیریت عادلانه‌تر منابع فراهم شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان همچنین از تهیه پیش‌نویس برنامه تحقق شعار سال توسط حوزه بازرگانی استان خبر داد و گفت: این برنامه در چارچوب اسناد راهبردی و اجرایی حوزه بازرگانی تدوین شده و به‌زودی برای دریافت نظرات کارشناسی، در اختیار دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.
وی با تأکید بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها، خاطرنشان کرد: این سند طی یک هفته آینده نهایی و پس از تصویب، توسط اداره کل بازرگانی استان برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
انتهای پیام/