خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله حسینی بوشهری: تبریز خاستگاه شخصیت‌های بزرگ علمی و دینی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 22:41
تبریز- نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیشینه غنی تبریز، از علامه امینی، شهید قاضی و علامه جعفری به عنوان نمادهای علمی و فرهنگی این خطه یاد کرد.
خدا،بوشهري،حسيني،تبريز،رئيس،علامه،ناظر،خبرگان،نايب،دشمن،مسئو ...

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری عصر سه شنبه در دیدار با فرمانداران و ائمه جماعت استان در محل استانداری آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: شخصیت‌هایی مثل علامه امینی‌ها، شهیدی‌ها، علامه طباطبایی‌ها علامه جعفری که سهم وافری از بعد علمی، فرهنگی و تاریخی کشور دارند از تبریز برخاسته‌اند.
وی افزود: ما هم پیشینه دینی، تاریخی، فرهنگی و علمی تبریز و آذربایجان را ارج می‌نهیم و برای مردم خونگرم تبریز آرزوی موفقیت داریم.
آیت‌الله حسینی بوشهری با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای محراب، شهید آیت الله قاضی و آیت الله مدنی، ادامه داد: در سال گذشته نیز با حادثه تلخ و جانکاه شهادت آیت الله آل هاشم امام جمعه محبوب تبریز و نماینده ولی فقیه در استان و استاندار خدمتگذار شهید مالک رحمتی که همراه رئیس جمهور شهید بودند مواجه شدیم.
نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: فرمانداران، مدیران کل، معاونان محترم استاندار و روحانیت سرافراز بار سترگ و مسئولیت سنگینی بر دوش ما است چه بخواهیم چه نخواهیم.
وی افزود: مسأله‌ای که وجود دارد این است که ما تحت نظریم و خدای متعال می‌فرماید؛ من اولین ناظرم و پیامبر ناظر دوم و طبق روایات، اهل بیت ناظر سوم هستند؛ خدا، رسول خدا، مؤمنان و اهل بیت و در عصر غیبت کبرای معصوم، امام زمان ناظر بر تک تک اعمال ما هستند.
آیت‌الله حسینی بوشهری تصریح کرد: تمام نشست و برخاست، تلاش و سکوت ما مورد نظر حضرت بوده و ایشان شبانه روز ما را رصد می‌کنند و نمره قبولی، مشروطی و مردودی می‌دهند.
نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما یک مسؤولیت در برابر خدا، یک مسؤولیت در برابر خود، یک مسئولیت نسبت به مردم و حتی سایر جانداران داریم، افزود: باید آنچنان برنامه‌ریزی درست و حساب شده‌ای داشته باشیم که تمام لحظات را غنیمت شمرده و در جهت انجام درست مسئولیت بکار گیریم.
وی خاطرنشان کرد: تمرین کنیم بنده خوبی باشیم و آنچه پیامبر فرموده انجام دهیم و آنچه نهی کرده انجام ندهیم.
حسینی بوشهری بیان داشت: حوائج مردم نعمت‌های خدا است؛ باید نسبت به این نعمت‌ها حتی‌المقدور حسن الاستماع داشته باشیم و به درد مردم گوش فرا دهیم؛ نگاهتان را عوض کنیم و بگوییم نعمت خدا آمده دم در و نسبت به نعمت‌های خدا احساس کراهت و آزردگی خاطر نداشته باشیم.
نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: اگر احساس خستگی کردید شما اهلیت این نعمت را ندارید و خدا کس دیگری را جایگزین شما می‌کند.
وی تاکید کرد: هر چه خدا و مردم از مسئولان کشور راضی‌تر باشد، دشمن ناراضی‌تر است و تهدیدات دشمن زمانی عملی می‌شود که رابطه مردم با مسؤولان استوار نباشد؛ که اگر رابطه مردم و مسؤولان استوار بوده و مردم پشتیبان حاکمیت باشند، دشمن هیچ‌گاه راه به جایی نخواهد برد.