سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح نیروی انتظامی بوشهر پیرامون تجمع لنج داران

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 22:30
بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر پیرامون اعتراض و تجمعِ لنج دارانِ بوشهری در مقابل گمرک بوشهر توضیحاتی ارائه کرد.
بوشهر،لنج،فحاشي،بندان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ صیادی اظهار کرد تعدادی از لنج داران در خصوصِ تعداد سفر و میزان ته لنجی مقابل گمرکِ استانِ بوشهر تجمع کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر افزود: برخی از این افراد برابر تصاویر منتشره به‌صورت غیرقانونی راه بندان و از ورود و خروج کامیون‌های ترانزیت به گمرک جلوگیری و اقدام به توهین و فحاشی به رانندگان کامیون‌ها کردند.
وی گفت: پلیس با سعه صدر جمعیت را متفرق، اما تعداد کمی به توهین و فحاشی و راه بندان ادامه داده؛ که در جهت تسهیلِ حمل و نقلِ ترانزیتیِ گمرک برخی افراد بازداشت شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر بیان کرد: انتظار می‌رود تا لنج داران محترم مطالباتِ خود را از طریق مراجع قانونی و رسمی پیگیری کنند.