خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزنامه سازندگی: ضدانقلاب در ماجرای کامیوانداران به دنبال انحلال‌طلبی است/ پزشکیان بساط آشوب‌های خیابانی را جمع کرده است!

مشرق | سیاسی، برگزیده | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 20:30
عمادالدین باقی: مساله اپوزیسیون سیاسی انحلال‌طلب، فهم حقیقت یا بیان حقیقت نیست؛ از هر اتفاقی به‌عنوان یک ابزار و فرصت برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند
پزشكيان،اقدامات،دولت،اپوزيسيون،اعتراضات،كاميون،كشور،براندازا ...

*********
اعتراضات صنفی کامیون‌داران به برخی سیاست های مربوط به سوخت، فرصتی در اختیار جریان ضد انقلاب قرار داده تا این اعتراضات را به اعتصابات عمومی و در نتیجه ایجاد اختلال در وضعیت حمل و نقل و معیشت مردم تبدیل کنند.
با این وجود، گزارش‌های واصله از نقاط مختلف کشور نشان میدهند کامیون داران با عناصر نفوذی و اغتشاشگر همراهی نداشته اند و تیر براندازان مثل سابق به سنگ خورده است.
روزنامه سازندگی در سرمقاله خود درباره اقدامات ضدانقلاب در ایجاد انحراف در مطالبات صنفی نوشته است:
مساله اپوزیسیون سیاسی انحلال‌طلب، فهم حقیقت یا بیان حقیقت نیست؛ از هر اتفاقی به‌عنوان یک ابزار و فرصت برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند، آن را ابزاری برای ضربه زدن می‌داند و از دست‌کاری واقعیت نیز دریغ نمی‌کند؛ رویکرد اپوزیسیون سیاسی انحلال‌طلب، کمکی به فهم درست موضوع و رفع مشکل نمی‌کند.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است:
یکی از مشکلات بزرگ در چند دهه گذشته، این است که صدای جامعه و مطالبات برحق مردم همواره در کشاکش پوزیسیون و اپوزیسیون پایمال ‌شده است؛ هر زمان، اعتراضی مدنی برانگیخته شده است، جریانی که سودایی جز براندازی به هر قیمتی ندارد، سوار موج می‌شود و با جریان‌سازی رسانه‌ای‌اش، به‌صورتی دقیق، همان کاری را می‌کند که جریانی در حاکمیت برای متهم و بدنام کردن اعتراضات جامعه و خاموش کردن آن به آن نیاز دارد.
براندازان سعی بسیاری برای تبدیل اعتراضات صنفی کامیون داران به اعتصابات سراسری و تبدیل آن به بحران حمل‌ونقل دارند.
مدل رفتاری براندازان، دهه‌ها پیش توسط اپوزیسیون حکومت قانونی شیلی امتحان شده بود.
اکنون با افشاشدن خط «شیلی‌سازی از ایران» باید صراحتاً خطاب به جریان برانداز یادآوری کرد که ایران، هیچ گاه تبدیل به «شیلی ثانی» نخواهد شد و نمیتوان کامیون داران را به اقدام علیه امنیت ملی واداشت.
نشانه این ادعا را می‌توان در پشت‌کردن صاحبان کامیون به عناصر اغتشاش طلب و عادی بودن روند بارگیری در سراسر کشور دید.
وزیر کشور دولت اصلاحات با ارائه ارزیابی خود از اقدامات دولت، کارنامه پزشکیان را موفق خوانده و به روزنامه آرمان امروز گفته است:
آقای پزشکیان باید دقت بیشتری در پیشبرد امور اتخاذ کند و هم در اظهارنظرها و هم درباره وعده‌هایی که به مردم داده است، دقیق‌تر باشد.
به‌ویژه یکی از وعده‌های اصلی او که در تمام جلسات دوران انتخابات بر آن تاکید می‌کرد، همان پیش‌گرفتن نگاه کارشناسی است.
در این زمینه عملکرد دولت مقداری نقص دارد؛ یعنی بر رعایت نگاه کارشناسی تاکید می‌شود، اما در عمل این اتفاق کمتر رخ می‌دهد.
بررسی دیدگاه جریان اصلاح‌طلب حکایت از آن دارد که طیفی اقدامات دولت را رو به پیشرفت دانسته و برخی از نحله‌های رادیکال پزشکیان را مانع اجرای پروژه‌های خود می‌دانند.
از جمله سعید حجاریان که پزشکیان را مانع اقدامات رادیکال خوانده و گفته بود که دولت آقای پزشکیان اصلاح‌طلب با قرائت دوم‌خردادی نیست!
جریان رادیکال اصلاحات جریان وفاق در کشور را مانع از اقدامات خیابانی دانسته و پزشکیان را عامل انسداد خود خوانده است، اخیرا در یکی از جلسات درون تشکیلاتی رادیمال‌ها حیات پزشکیان را ممات خود خوانده‌اند.