خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم برگزاری باکیفیت اجلاس مجالس آسیایی در مشهد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 19:53
مشهد - استاندار خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت برگزاری باکیفیت اجلاس مجالس آسیایی در مشهد، این رویداد را فرصتی برای معرفی جایگاه بین‌المللی شهر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده استان دانست.
مشهد،مظفري،مهمانان،رضوي،خراسان،اجلاس،تأكيد

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین مظفری در دیدار با رئیس مجمع نمایندگان استان و شهردار مشهد درباره برگزاری اجلاس مجالس آسیایی در این شهر، با تأکید بر اینکه این رویداد فرصتی برای معرفی مشهد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده استان است، اظهار کرد: ما باید از تمام ظرفیت‌هایی که داریم، برای معرفی جایگاه بین‌المللی خراسان رضوی بهره ببریم.
استاندار خراسان رضوی افزود: اعتقاد ما این است که یا کاری را انجام ندهیم یا اگر قرار است انجام شود، با بهترین کیفیت ممکن صورت گیرد.
باید مشهد در هر کاری که وارد می‌شود، طوری عمل کند که از هر زاویه‌ای نگاه شود، حس خوبی منتقل شود.
وی با اشاره به بازخوردهای مثبت مهمانان خارجی از حضور در مشهد گفت: خوشبختانه افرادی که به این شهر سفر می‌کنند، به‌ویژه آن‌هایی که کمتر آمده‌اند یا اصلاً نیامده‌اند، مشهد را فراتر از تصوراتشان دیده‌اند؛ شهری تمیز، منظم و با کیفیت.
حتی وزرا و نخست‌وزیرانی که به مشهد آمده‌اند، این نکته را به وضوح مطرح کرده‌اند.
این مسئله نشان‌دهنده ظرفیت بالای مشهد برای میزبانی در سطح بین‌المللی است.
مظفری با بیان اینکه مقدمات کار برای برگزاری اجلاس به‌خوبی فراهم شده، تأکید کرد: همه ما باید در این مسیر تقسیم کار داشته باشیم، پشتیبانی کنیم و تلاش کنیم برنامه‌ها به بهترین شکل و در شأن ملت ایران و مشهد مقدس برگزار شود تا نام ایران و مشهد در ذهن مهمانان بین‌المللی به‌نیکی باقی بماند.